ATELIER MARTINEZ

Contactgegevens ATELIER MARTINEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER MARTINEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER MARTINEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JANSSTRAAT 23; 8791; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56717179 (+32-56717179) 56717179 (+32-56717179)

Fax (fax): +32 (10) 877-49-55 +32 (10) 877-49-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER MARTINEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER MARTINEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER MARTINEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER MARTINEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER MARTINEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER MARTINEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER MARTINEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER MARTINEZ
Products information ATELIER MARTINEZ

BTW identificatienummer (tax): BE04870208740
Ondernemingsnummer: 9356750488
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ATELIER MARTINEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling and restauratie van meubelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER MARTINEZ
(Get full report from official database of BE for ATELIER MARTINEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER MARTINEZ
Addition kinds of activities for ATELIER MARTINEZ

2045. Bereide bloemmengsels en deegjes | Prepared flour mixes and doughs
092199. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
283605. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
20920200. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
28239904. Paardhaar, kunstmatig: rayon | Horsehair, artificial: rayon
72170100. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises

Werken bij ATELIER MARTINEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER MARTINEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER MARTINEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER MARTINEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Polyvalent medewerker tankstation (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon bedient de klanten : kassa, pomp bedienen, voedingswaren verkopen, nodige documenten meegeven bij verhuur wagen en bij teruggave wagen alles goed controleren. Persoon dient ook de shop en pomp net te onderhouden.

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • Customer service medewerker (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Medewerker heb je dagelijks contact met nationale en internationale kalnten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de orders en staat hiervoor in nauw contact met de planningsafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten.

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Maintenance Technician (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRU TEXTILES

    Type: Vaste Job

    · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

  • Commercieel Talent Showroom (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Retail Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Particulieren en professionele klanten krijgen advies op maat in de toonzaal regio Knokke. Je werkt in tandem met de buitendienst en dit van A tot Z. Telefoons worden professioneel afgehandeld als ook de opvolging van de afhalingen. De calculatie en administratie van de dossiers verzorg je tot in detail. Offertes worden door jou opgemaakt en indien mogelijk ook onmiddellijk in de showroom afgesloten. Na de definitieve opmeting, plaats je je dossiers in bestelling. De toonzaal is jouw paradepaardje! Deze is dan ook ten alle tijde up-to-date en volledig in orde. Bedrijfsprofiel: Hier moet je zijn voor al jouw maatwerk in ramen en deuren, terrasoverkappingen en zonneweringen! Al 140 jaar specialiseert onze partner zich in de oplossing op maat voor jou!  Voor hun toonzaal in regio Knokke gaan zij op zoek naar die extra, commerciële kracht! 

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

Zoek naar antwoorden van ATELIER MARTINEZ in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER MARTINEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER MARTINEZ. Laat een reactie achter voor ATELIER MARTINEZ. ATELIER MARTINEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER MARTINEZ. Leave a respond for ATELIER MARTINEZ. ATELIER MARTINEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER MARTINEZ op de google maps. Adres en contacten ATELIER MARTINEZ
Location of ATELIER MARTINEZ on the google maps. Address and contacts of ATELIER MARTINEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER MARTINEZ ATELIER MARTINEZ: Beauty Farm | Dambrain Y | Van Welde NV | KAPSALON JACQUELIN | ERIC CLOET

Other related companies as ATELIER MARTINEZ: Beauty Farm | Dambrain Y | Van Welde NV | KAPSALON JACQUELIN | ERIC CLOET

ATELIER MARTINEZ is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER MARTINEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870208740. Het bedrijf ATELIER MARTINEZ bevindt zich op het adres: SINT-JANSSTRAAT 23; 8791; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstelling and restauratie van meubelen. Producten gemaakt in ATELIER MARTINEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER MARTINEZ is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER MARTINEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER MARTINEZ, openstaande posities, locatie van ATELIER MARTINEZ op de kaart.

ATELIER MARTINEZ is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER MARTINEZ, company assigned to the tax number BE04870208740. The company ATELIER MARTINEZ is located at the address: SINT-JANSSTRAAT 23; 8791; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstelling and restauratie van meubelen. Products created in ATELIER MARTINEZ were not found.
The main activity of ATELIER MARTINEZ is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER MARTINEZ is not available. You also can look at reviews of ATELIER MARTINEZ, open positions, location of ATELIER MARTINEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER MARTINEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER MARTINEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER MARTINEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER MARTINEZ, employees, financial statistics.