A CLIP CLAP

Contactgegevens A CLIP CLAP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A CLIP CLAP: address, phone, fax, email, website, opening hours

A CLIP CLAP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MATROGNARD 9; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42210208 (+32-42210208) 42210208 (+32-42210208)

Fax (fax): +32 (69) 103-70-57 +32 (69) 103-70-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A CLIP CLAP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A CLIP CLAP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A CLIP CLAP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A CLIP CLAP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A CLIP CLAP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A CLIP CLAP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A CLIP CLAP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A CLIP CLAP
Products information A CLIP CLAP

BTW identificatienummer (tax): BE05621948242
Ondernemingsnummer: 3930877685
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in A CLIP CLAP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling aan huis van huishoudartikelen; Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A CLIP CLAP
(Get full report from official database of BE for A CLIP CLAP)

Aanvulling soorten activiteiten voor A CLIP CLAP
Addition kinds of activities for A CLIP CLAP

395301. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
733199. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec
36299900. Elektrische industriële apparaten, nec, nec | Electrical industrial apparatus, nec, nec
38279908. Lens bevestigt | Lens mounts
44910201. Docks, incl. | Docks, incl. buildings and facilities: operation and maint.
79110204. Professionele dansschool | Professional dancing school
92240403. Brandbeveiliging, provincie overheid | Fire protection, county government

Werken bij A CLIP CLAP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A CLIP CLAP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A CLIP CLAP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A CLIP CLAP. Looking for open vacancies in other companies

  • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van A CLIP CLAP in sociale netwerken
Look for responds of A CLIP CLAP in social networks

Lees alle opmerkingen voor A CLIP CLAP. Laat een reactie achter voor A CLIP CLAP. A CLIP CLAP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A CLIP CLAP. Leave a respond for A CLIP CLAP. A CLIP CLAP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A CLIP CLAP op de google maps. Adres en contacten A CLIP CLAP
Location of A CLIP CLAP on the google maps. Address and contacts of A CLIP CLAP

Andere gerelateerde bedrijven als come A CLIP CLAP A CLIP CLAP: DIAMOND HOUSE | A. Barmas SPRL | Laboratoire Collard | YVON HAMERS | ANDRE ES

Other related companies as A CLIP CLAP: DIAMOND HOUSE | A. Barmas SPRL | Laboratoire Collard | YVON HAMERS | ANDRE ES

A CLIP CLAP is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A CLIP CLAP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05621948242. Het bedrijf A CLIP CLAP bevindt zich op het adres: RUE MATROGNARD 9; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstelling aan huis van huishoudartikelen; Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in A CLIP CLAP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A CLIP CLAP is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A CLIP CLAP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A CLIP CLAP, openstaande posities, locatie van A CLIP CLAP op de kaart.

A CLIP CLAP is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is A CLIP CLAP, company assigned to the tax number BE05621948242. The company A CLIP CLAP is located at the address: RUE MATROGNARD 9; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstelling aan huis van huishoudartikelen; Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in A CLIP CLAP were not found.
The main activity of A CLIP CLAP is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A CLIP CLAP is not available. You also can look at reviews of A CLIP CLAP, open positions, location of A CLIP CLAP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A CLIP CLAP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A CLIP CLAP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A CLIP CLAP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A CLIP CLAP, employees, financial statistics.