STEP BY STEP

Contactgegevens STEP BY STEP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEP BY STEP: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEP BY STEP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES MARTYRS 274; 4620; FL?RON, België

Telefoon (phone): 43583774 (+32-43583774) 43583774 (+32-43583774)

Fax (fax): +32 (59) 893-76-22 +32 (59) 893-76-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEP BY STEP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEP BY STEP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEP BY STEP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEP BY STEP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEP BY STEP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEP BY STEP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEP BY STEP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEP BY STEP
Products information STEP BY STEP

BTW identificatienummer (tax): BE09842346191
Ondernemingsnummer: 7331695556
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in STEP BY STEP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herenkledingzaken; Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEP BY STEP
(Get full report from official database of BE for STEP BY STEP)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEP BY STEP
Addition kinds of activities for STEP BY STEP

225302. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
232900. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
801100. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
23719900. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
27520404. Postkaarten, foto: gelithografeerd | Post cards, picture: lithographed
36310101. Convectie ovens, inclusief draagbare: huishoudelijke | Convection ovens, including portable: household

Werken bij STEP BY STEP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEP BY STEP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEP BY STEP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEP BY STEP. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • Planner/project-coördinator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Plannen en organiseren van de buitendienst (zeer wisselende planningen, rekening houden met klanten, wijzigingen,...) - Werfbezoeken. Ter plaatse inschattingen maken van de werken - materialen bestellen bv hoogtewerker,... - veiligheid van de werken bepalen,... - techniekers informeren over de werken, de nodige materialen,...

  • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Poetshulp Gooik (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • HR Officer (m/v) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van STEP BY STEP in sociale netwerken
Look for responds of STEP BY STEP in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEP BY STEP. Laat een reactie achter voor STEP BY STEP. STEP BY STEP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEP BY STEP. Leave a respond for STEP BY STEP. STEP BY STEP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEP BY STEP op de google maps. Adres en contacten STEP BY STEP
Location of STEP BY STEP on the google maps. Address and contacts of STEP BY STEP

Andere gerelateerde bedrijven als come STEP BY STEP STEP BY STEP: HAARSTUDIO FREDDY | KUNSTHUIS | IN HET WEVENITEKORFJE | CARROSSERIE PURAYE | EUROSYS NV

Other related companies as STEP BY STEP: HAARSTUDIO FREDDY | KUNSTHUIS | IN HET WEVENITEKORFJE | CARROSSERIE PURAYE | EUROSYS NV

STEP BY STEP is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEP BY STEP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09842346191. Het bedrijf STEP BY STEP bevindt zich op het adres: AVENUE DES MARTYRS 274; 4620; FL?RON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herenkledingzaken; Schoenen. Producten gemaakt in STEP BY STEP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEP BY STEP is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEP BY STEP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEP BY STEP, openstaande posities, locatie van STEP BY STEP op de kaart.

STEP BY STEP is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEP BY STEP, company assigned to the tax number BE09842346191. The company STEP BY STEP is located at the address: AVENUE DES MARTYRS 274; 4620; FL?RON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 425,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herenkledingzaken; Schoenen. Products created in STEP BY STEP were not found.
The main activity of STEP BY STEP is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STEP BY STEP is not available. You also can look at reviews of STEP BY STEP, open positions, location of STEP BY STEP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEP BY STEP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEP BY STEP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEP BY STEP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEP BY STEP, employees, financial statistics.