'T VOSJE

Contactgegevens 'T VOSJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T VOSJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T VOSJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GILDESTRAAT 10; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50424376 (+32-50424376) 50424376 (+32-50424376)

Fax (fax): +32 (53) 817-57-36 +32 (53) 817-57-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T VOSJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T VOSJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T VOSJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T VOSJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T VOSJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T VOSJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T VOSJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T VOSJE
Products information 'T VOSJE

BTW identificatienummer (tax): BE02781158447
Ondernemingsnummer: 4097045898
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in 'T VOSJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herenkledingzaken; Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T VOSJE
(Get full report from official database of BE for 'T VOSJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T VOSJE
Addition kinds of activities for 'T VOSJE

356199. Pompen en pompuitrusting, niet inbegrepen | Pumps and pumping equipment, nec
573500. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
35699913. Vloeibare automatisering machines en uitrusting | Liquid automation machinery and equipment
50310000. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
51990803. Oliën, dieren of groenten | Oils, animal or vegetable

Werken bij 'T VOSJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T VOSJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T VOSJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T VOSJE. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

  • Manuele arbeider voor reiniging en herstellingswerken in de tunnels - Vaste nacht - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal voornamelijk instaan voor het reinigen van de tunnels. Dit zowel manueel als met machine.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Huishoudhulp Puuur Brecht/ Sint-Job/ Sint Lenaarts (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van 'T VOSJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T VOSJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T VOSJE. Laat een reactie achter voor 'T VOSJE. 'T VOSJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T VOSJE. Leave a respond for 'T VOSJE. 'T VOSJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T VOSJE op de google maps. Adres en contacten 'T VOSJE
Location of 'T VOSJE on the google maps. Address and contacts of 'T VOSJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T VOSJE 'T VOSJE: FLDOCK'S CAFE NV | CENTEA | SREDIAM | Verhelst M | ANDRE TANGHE

Other related companies as 'T VOSJE: FLDOCK'S CAFE NV | CENTEA | SREDIAM | Verhelst M | ANDRE TANGHE

'T VOSJE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T VOSJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02781158447. Het bedrijf 'T VOSJE bevindt zich op het adres: GILDESTRAAT 10; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herenkledingzaken; Schoenen. Producten gemaakt in 'T VOSJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T VOSJE is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T VOSJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T VOSJE, openstaande posities, locatie van 'T VOSJE op de kaart.

'T VOSJE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T VOSJE, company assigned to the tax number BE02781158447. The company 'T VOSJE is located at the address: GILDESTRAAT 10; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herenkledingzaken; Schoenen. Products created in 'T VOSJE were not found.
The main activity of 'T VOSJE is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T VOSJE is not available. You also can look at reviews of 'T VOSJE, open positions, location of 'T VOSJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T VOSJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T VOSJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T VOSJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T VOSJE, employees, financial statistics.