Grange aux Herbes (La)

Contactgegevens Grange aux Herbes (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grange aux Herbes (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Grange aux Herbes (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Rue 11; 6870; Saint-Hubert (Awenne), België

Telefoon (phone): 084 36 60 99 (+32-084 36 60 99) 084 36 60 99 (+32-084 36 60 99)

Fax (fax): +32 (57) 225-18-40 +32 (57) 225-18-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grange aux Herbes (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grange aux Herbes (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grange aux Herbes (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grange aux Herbes (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grange aux Herbes (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grange aux Herbes (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grange aux Herbes (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grange aux Herbes (La)
Products information Grange aux Herbes (La)

BTW identificatienummer (tax): BE04758972167
Ondernemingsnummer: 2129669189
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Grange aux Herbes (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herbs - Medicinal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grange aux Herbes (La)
(Get full report from official database of BE for Grange aux Herbes (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Grange aux Herbes (La)
Addition kinds of activities for Grange aux Herbes (La)

6062. Staat krediet unies | State credit unions
316101. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
16290101. Caisson boren | Caisson drilling
24991208. Tackel blokken, hout | Tackle blocks, wood
28359904. Elektrolyt diagnostische middelen | Electrolyte diagnostic agents
37929903. Camping aanhangwagens en chassis | Camping trailers and chassis

Werken bij Grange aux Herbes (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grange aux Herbes (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grange aux Herbes (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grange aux Herbes (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • Studenten Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (18+)voor onze grote logistieke klant: Katoen Natie Gent!

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • Elektricien (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een elektricien ( m/v ) voor de opening van een nieuwe site in Wielsbeke. Je staat in voor de preventieve en curatieve onderhoudswerken. Je herstelt en analyseert alle problemen van elektrische aard.

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

Zoek naar antwoorden van Grange aux Herbes (La) in sociale netwerken
Look for responds of Grange aux Herbes (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grange aux Herbes (La). Laat een reactie achter voor Grange aux Herbes (La). Grange aux Herbes (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grange aux Herbes (La). Leave a respond for Grange aux Herbes (La). Grange aux Herbes (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grange aux Herbes (La) op de google maps. Adres en contacten Grange aux Herbes (La)
Location of Grange aux Herbes (La) on the google maps. Address and contacts of Grange aux Herbes (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Grange aux Herbes (La) Grange aux Herbes (La): DE SCHONE TOEKOMST | W.G.J. SNACKS | M V Design | GARAGE PIRONNET | sprl Echoes

Other related companies as Grange aux Herbes (La): DE SCHONE TOEKOMST | W.G.J. SNACKS | M V Design | GARAGE PIRONNET | sprl Echoes

Grange aux Herbes (La) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Grange aux Herbes (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04758972167. Het bedrijf Grange aux Herbes (La) bevindt zich op het adres: Grand Rue 11; 6870; Saint-Hubert (Awenne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 419,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herbs - Medicinal. Producten gemaakt in Grange aux Herbes (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grange aux Herbes (La) is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grange aux Herbes (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grange aux Herbes (La), openstaande posities, locatie van Grange aux Herbes (La) op de kaart.

Grange aux Herbes (La) is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Grange aux Herbes (La), company assigned to the tax number BE04758972167. The company Grange aux Herbes (La) is located at the address: Grand Rue 11; 6870; Saint-Hubert (Awenne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 419,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herbs - Medicinal. Products created in Grange aux Herbes (La) were not found.
The main activity of Grange aux Herbes (La) is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Grange aux Herbes (La) is not available. You also can look at reviews of Grange aux Herbes (La), open positions, location of Grange aux Herbes (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grange aux Herbes (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grange aux Herbes (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grange aux Herbes (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grange aux Herbes (La), employees, financial statistics.