VAN DEN BERGH ENGINEERING NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • VAN DEN BERGH ENGINEERING NV
Private companiesUnited States Postal Service • VAN DEN BERGH ENGINEERING NV

Contactgegevens VAN DEN BERGH ENGINEERING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BERGH ENGINEERING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BERGH ENGINEERING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brandstr. 5 9160 Lokeren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-40-48-00 32-93-40-48-00

Fax (fax): 32-93-40-48-09 32-93-40-48-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BERGH ENGINEERING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BERGH ENGINEERING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BERGH ENGINEERING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BERGH ENGINEERING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BERGH ENGINEERING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BERGH ENGINEERING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BERGH ENGINEERING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BERGH ENGINEERING NV
Products information VAN DEN BERGH ENGINEERING NV

BTW identificatienummer (tax): BE01297729492
Ondernemingsnummer: 8184783935
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in VAN DEN BERGH ENGINEERING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Import-export - mechanical engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BERGH ENGINEERING NV
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BERGH ENGINEERING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BERGH ENGINEERING NV
Addition kinds of activities for VAN DEN BERGH ENGINEERING NV

30691300. Rubberrollen en rolbekledingen | Rubber rolls and roll coverings
33640101. Messing en bronzen sterven | Brass and bronze die-castings
37140111. Brandstofpijpen, motorvoertuig | Fuel pipes, motor vehicle
50850110. Emmers, metaal | Pails, metal
79991202. Paardensport | Riding stable
91110201. Stadsbestuurderskantoor | City and town managers' office

Werken bij VAN DEN BERGH ENGINEERING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BERGH ENGINEERING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BERGH ENGINEERING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BERGH ENGINEERING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

  • Monteurs op de werf (m/v) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij goed planlezen en werk je graag op de werf? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Als monteur ga je van maandag tot en met vrijdag naar de werven in het buitenland om daar constructies te monteren.

  • Internal Sales Talent (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internal Sales Talent Voor onze klant te Rijkevorsel zijn we op zoek naar een Internal Sales Talent Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten (telefonisch en bezoekers) Je geeft informatie en deskundig advies rond specifieke producten en maatwerkoplossingen Je bent verantwoordelijk voor de opmaak, opvolging en afhandeling van prijsoffertes Je bent gedreven om aanvragen om te zetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid Je zoekt leads en volgt ze verder op om de positie in de markt te verstevigen Je werkt nauw samen met de betrokken afdelingen (expeditie, product management,...) Je rapporteert aan het hoofd verkoop

  • Huishoudhulp (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BERGH ENGINEERING NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BERGH ENGINEERING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BERGH ENGINEERING NV. Laat een reactie achter voor VAN DEN BERGH ENGINEERING NV. VAN DEN BERGH ENGINEERING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BERGH ENGINEERING NV. Leave a respond for VAN DEN BERGH ENGINEERING NV. VAN DEN BERGH ENGINEERING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BERGH ENGINEERING NV op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BERGH ENGINEERING NV
Location of VAN DEN BERGH ENGINEERING NV on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BERGH ENGINEERING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BERGH ENGINEERING NV VAN DEN BERGH ENGINEERING NV: Briclet J-P | POSTOMAT BRUXELLES | J. VAN ASSCHE | GERARD SOETAERT | Vincent Deleu

Other related companies as VAN DEN BERGH ENGINEERING NV: Briclet J-P | POSTOMAT BRUXELLES | J. VAN ASSCHE | GERARD SOETAERT | Vincent Deleu

VAN DEN BERGH ENGINEERING NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BERGH ENGINEERING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01297729492. Het bedrijf VAN DEN BERGH ENGINEERING NV bevindt zich op het adres: Brandstr. 5 9160 Lokeren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Import-export - mechanical engineering. Producten gemaakt in VAN DEN BERGH ENGINEERING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DEN BERGH ENGINEERING NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BERGH ENGINEERING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BERGH ENGINEERING NV, openstaande posities, locatie van VAN DEN BERGH ENGINEERING NV op de kaart.

VAN DEN BERGH ENGINEERING NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BERGH ENGINEERING NV, company assigned to the tax number BE01297729492. The company VAN DEN BERGH ENGINEERING NV is located at the address: Brandstr. 5 9160 Lokeren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Import-export - mechanical engineering. Products created in VAN DEN BERGH ENGINEERING NV were not found.
The main activity of VAN DEN BERGH ENGINEERING NV is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BERGH ENGINEERING NV is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BERGH ENGINEERING NV, open positions, location of VAN DEN BERGH ENGINEERING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BERGH ENGINEERING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BERGH ENGINEERING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BERGH ENGINEERING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BERGH ENGINEERING NV, employees, financial statistics.