Timmers Gastechniek BVBA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Timmers Gastechniek BVBA
Private companiesEating and Drinking Places • Timmers Gastechniek BVBA

Contactgegevens Timmers Gastechniek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Timmers Gastechniek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Timmers Gastechniek BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maasveld 4; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 60 30 33; 0475 71 14 14 (+32-011 60 30 33; 0475 71 14 14) 011 60 30 33; 0475 71 14 14 (+32-011 60 30 33; 0475 71 14 14)

Fax (fax): 011 60 30 33 (+32-011 60 30 33) 011 60 30 33 (+32-011 60 30 33)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Timmers Gastechniek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Timmers Gastechniek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Timmers Gastechniek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Timmers Gastechniek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Timmers Gastechniek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Timmers Gastechniek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Timmers Gastechniek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Timmers Gastechniek BVBA
Products information Timmers Gastechniek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06120452880
Ondernemingsnummer: 2318908691
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 295,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Heating (Central) - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Timmers Gastechniek BVBA
(Get full report from official database of BE for Timmers Gastechniek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Timmers Gastechniek BVBA
Addition kinds of activities for Timmers Gastechniek BVBA

12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
20510200. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
23690000. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
27610000. Manifold business formulieren | Manifold business forms
76992700. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
79999913. Slot-car racebaan | Slot-car race track

Werken bij Timmers Gastechniek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Timmers Gastechniek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Timmers Gastechniek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Timmers Gastechniek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele verkoopmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je luistert naar de wensen van de klant en verkoopt de producten uit de toonbank. Je zorgt ervoor dat de winkel er net uitziet en dat de producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

  • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van Timmers Gastechniek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Timmers Gastechniek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Timmers Gastechniek BVBA. Laat een reactie achter voor Timmers Gastechniek BVBA. Timmers Gastechniek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Timmers Gastechniek BVBA. Leave a respond for Timmers Gastechniek BVBA. Timmers Gastechniek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Timmers Gastechniek BVBA op de google maps. Adres en contacten Timmers Gastechniek BVBA
Location of Timmers Gastechniek BVBA on the google maps. Address and contacts of Timmers Gastechniek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Timmers Gastechniek BVBA Timmers Gastechniek BVBA: ALLAN DAVID | COIFFURE S?DUCTIF | SHOVELIN M. CBTIP/BKVTF | RESTAURANT LI GARDEN | Vitrapoint/Artiv cvba

Other related companies as Timmers Gastechniek BVBA: ALLAN DAVID | COIFFURE S?DUCTIF | SHOVELIN M. CBTIP/BKVTF | RESTAURANT LI GARDEN | Vitrapoint/Artiv cvba

Timmers Gastechniek BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Timmers Gastechniek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06120452880. Het bedrijf Timmers Gastechniek BVBA bevindt zich op het adres: Maasveld 4; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 295,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Timmers Gastechniek BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Timmers Gastechniek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Timmers Gastechniek BVBA, openstaande posities, locatie van Timmers Gastechniek BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Timmers Gastechniek BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Timmers Gastechniek BVBA, company assigned to the tax number BE06120452880. The company Timmers Gastechniek BVBA is located at the address: Maasveld 4; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 295,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Heating (Central) - Mfg. & Whol..
The main activity of Timmers Gastechniek BVBA is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Timmers Gastechniek BVBA is not available. You also can look at reviews of Timmers Gastechniek BVBA, open positions, location of Timmers Gastechniek BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Timmers Gastechniek BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Timmers Gastechniek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Timmers Gastechniek BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Timmers Gastechniek BVBA, employees, financial statistics.