SEYMORTIER POURQUOY BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • SEYMORTIER POURQUOY BVBA
Private companiesFood Stores • SEYMORTIER POURQUOY BVBA

Contactgegevens SEYMORTIER POURQUOY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEYMORTIER POURQUOY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEYMORTIER POURQUOY BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noordhoutstraat 68; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 282 52 46; 051 63 40 94 (+32-09 282 52 46; 051 63 40 94) 09 282 52 46; 051 63 40 94 (+32-09 282 52 46; 051 63 40 94)

Fax (fax): 09 282 96 85 (+32-09 282 96 85) 09 282 96 85 (+32-09 282 96 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEYMORTIER POURQUOY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEYMORTIER POURQUOY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEYMORTIER POURQUOY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEYMORTIER POURQUOY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEYMORTIER POURQUOY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEYMORTIER POURQUOY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEYMORTIER POURQUOY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEYMORTIER POURQUOY BVBA
Products information SEYMORTIER POURQUOY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06751342773
Ondernemingsnummer: 4374725341
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 492,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Heating (Central) - Installation; Boilers - Cleaning & Mainten.

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEYMORTIER POURQUOY BVBA
(Get full report from official database of BE for SEYMORTIER POURQUOY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEYMORTIER POURQUOY BVBA
Addition kinds of activities for SEYMORTIER POURQUOY BVBA

07410000. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
20959902. Koffie roosteren (behalve groothandelaars) | Coffee roasting (except by wholesale grocers)
30899917. Nieuwigheden, kunststoffen | Novelties, plastics
32610207. Toiletinrichtingen, glanzend china | Toilet fixtures, vitreous china
34710102. Chroomplating van metalen of gevormde producten | Chromium plating of metals or formed products
35499903. Pail Mills | Pail mills
95129901. Conserverings- en stabilisatiebureau, overheid | Conservation and stabilization agency, government

Werken bij SEYMORTIER POURQUOY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEYMORTIER POURQUOY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEYMORTIER POURQUOY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEYMORTIER POURQUOY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

  • Psychotherapeut(e) op zelfstandige basis (voltijds of deeltijds) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALGEMENE-HYPNOSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze groepspraktijk in Genk zijn wij op zoek naar een psychotherapeut(e) op zelfstandige basis.

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van SEYMORTIER POURQUOY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SEYMORTIER POURQUOY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEYMORTIER POURQUOY BVBA. Laat een reactie achter voor SEYMORTIER POURQUOY BVBA. SEYMORTIER POURQUOY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEYMORTIER POURQUOY BVBA. Leave a respond for SEYMORTIER POURQUOY BVBA. SEYMORTIER POURQUOY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEYMORTIER POURQUOY BVBA op de google maps. Adres en contacten SEYMORTIER POURQUOY BVBA
Location of SEYMORTIER POURQUOY BVBA on the google maps. Address and contacts of SEYMORTIER POURQUOY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SEYMORTIER POURQUOY BVBA SEYMORTIER POURQUOY BVBA: Lindenhof | T.C. IK DIEN | Merco Machines NV | RADERMACHER DISTILLERIE/DISTILLERIE RADERMACHER | JOS FABRY

Other related companies as SEYMORTIER POURQUOY BVBA: Lindenhof | T.C. IK DIEN | Merco Machines NV | RADERMACHER DISTILLERIE/DISTILLERIE RADERMACHER | JOS FABRY

SEYMORTIER POURQUOY BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEYMORTIER POURQUOY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06751342773. Het bedrijf SEYMORTIER POURQUOY BVBA bevindt zich op het adres: Noordhoutstraat 68; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 492,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Boilers - Cleaning & Mainten..
De hoofdactiviteit van SEYMORTIER POURQUOY BVBA is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEYMORTIER POURQUOY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEYMORTIER POURQUOY BVBA, openstaande posities, locatie van SEYMORTIER POURQUOY BVBA op de kaart.

SEYMORTIER POURQUOY BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEYMORTIER POURQUOY BVBA, company assigned to the tax number BE06751342773. The company SEYMORTIER POURQUOY BVBA is located at the address: Noordhoutstraat 68; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 492,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation; Boilers - Cleaning & Mainten..
The main activity of SEYMORTIER POURQUOY BVBA is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SEYMORTIER POURQUOY BVBA is not available. You also can look at reviews of SEYMORTIER POURQUOY BVBA, open positions, location of SEYMORTIER POURQUOY BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEYMORTIER POURQUOY BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEYMORTIER POURQUOY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEYMORTIER POURQUOY BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEYMORTIER POURQUOY BVBA, employees, financial statistics.