SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN
Private companiesTransportation by Air • SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN

Contactgegevens SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jozefsstraat 44; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 34 12 99; 0475 63 87 21 (+32-050 34 12 99; 0475 63 87 21) 050 34 12 99; 0475 63 87 21 (+32-050 34 12 99; 0475 63 87 21)

Fax (fax): 050 33 01 25 (+32-050 33 01 25) 050 33 01 25 (+32-050 33 01 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN
Products information SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE04824066162
Ondernemingsnummer: 9758850097
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Flues; Chimney sweeps; Chimney builders

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN
(Get full report from official database of BE for SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN
Addition kinds of activities for SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN

2064. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
7331. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
02190000. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
10110000. Ijzer ertsen | Iron ores
25990205. Restaurant meubels, hout of metaal | Restaurant furniture, wood or metal
28190409. Natriumsulfaat, glauberzout, zoutcake | Sodium sulfate, glauber's salt, salt cake
50130201. Apparatuur voor auto-service station | Automobile service station equipment
96219901. Bureau van openbare wegen | Bureau of public roads

Werken bij SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch afvalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een operator. Wat houdt de job precies in? Je lost kleine technische storingen op en zorgt ervoor dat de machine zo optimaal mogelijk draait. Dit alles leer je binnen het bedrijf. Je moet echter wel met een heftruck kunnen rijden.

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

  • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

  • SII Belgium - .NET Developer (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    How we see your role   In the role of .NET developer at Sii Belgium you will be responsible for the design, development and maintenance of various web applications. You will be responsbile for some specific client projects. You develop mainly in C# and you put your knowledge to work in order to deliver high quality business critical digital applications. You'll work in team alongside other passionate .NET developers dedicated to delivering high quality results. Based upon your preferences and ambition, the possibility exists to evolve more into portal technology.   Your main accountabilities will include Contribute in the design and outlining of .NET sites & web applications (with the analyst and / or architect) Deliver superb .NET web applications according to agreed planning and budget Develop qualitative .NET based sites that exceed all customers' expectations Add value to the sales cycle by giving input to your commercial colleagues (presales) Add constantly to the .NET competency within Sii Belgium Support the Project Manager during the estimation process Train customers and users   Assets we would like you to hold Higher education in IT (minimum Bachelor level) A broad interest in developing web sites and web applications General best practices and design practices Familiar with Agile methodology such as Scrum; TDD Good knowledge of .NET framework 3.5 or later Experienced in .NET, ASP.NET MVC, ASP.NET web API and C# development HTML5, CSS frameworks (Bootstrap, ...), JavaScript frameworks (JQuery, Angular JS, REACT JS...) Good knowledge of SQL Server and Azure XML, UML knowledge is a plus Knowledge of Xamarin/Cordova and cross-platform mobile frameworks is another ace up your sleeve.   Personal skills Communication skills in both national languages and in English You are a team player who is not afraid of working autonomously Motivated to learn and evolve professionally Accuracy and quality consciousness Customer oriented by nature

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN in sociale netwerken
Look for responds of SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN. Laat een reactie achter voor SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN. SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN. Leave a respond for SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN. SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN op de google maps. Adres en contacten SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN
Location of SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN on the google maps. Address and contacts of SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN: Van Woensel G | VDK GENT DAMES | Delva Zakenkantoor | Markstein C | FOTO LUR?

Other related companies as SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN: Van Woensel G | VDK GENT DAMES | Delva Zakenkantoor | Markstein C | FOTO LUR?

SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04824066162. Het bedrijf SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN bevindt zich op het adres: Sint-Jozefsstraat 44; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 636,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Flues; Chimney sweeps; Chimney builders.
De hoofdactiviteit van SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN, openstaande posities, locatie van SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN op de kaart.

SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN, company assigned to the tax number BE04824066162. The company SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN is located at the address: Sint-Jozefsstraat 44; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 636,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Flues; Chimney sweeps; Chimney builders.
The main activity of SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN is not available. You also can look at reviews of SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN, open positions, location of SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOORSTEENTECHNIEK JACXENS MARC & ZN, employees, financial statistics.