Sarrazine (La) SPRL

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Sarrazine (La) SPRL

Contactgegevens Sarrazine (La) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sarrazine (La) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sarrazine (La) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Winston Churchill 3; 1330; Rixensart, België

Telefoon (phone): 02 653 40 58 (+32-02 653 40 58) 02 653 40 58 (+32-02 653 40 58)

Fax (fax): +32 (58) 590-65-11 +32 (58) 590-65-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sarrazine (La) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sarrazine (La) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sarrazine (La) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sarrazine (La) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sarrazine (La) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sarrazine (La) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sarrazine (La) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sarrazine (La) SPRL
Products information Sarrazine (La) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07816192626
Ondernemingsnummer: 3291748046
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 270,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Sarrazine (La) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sarrazine (La) SPRL
(Get full report from official database of BE for Sarrazine (La) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sarrazine (La) SPRL
Addition kinds of activities for Sarrazine (La) SPRL

345100. Schroefmachine producten | Screw machine products
382300. Process controle instrumenten | Process control instruments
602299. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec
31110310. Rawhide | Rawhide
73899907. Uitbetalingscontrole van contractanten | Contractors' disbursement control

Werken bij Sarrazine (La) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sarrazine (La) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sarrazine (La) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sarrazine (La) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Productiemedewerker voeding (optie vast) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Evergem zijn we op zoek naar een vuller/koker voor op de bloedworstenafdeling. Je staat in voor (de)monteren van de vulbus, voorbereiden van de aanvoerdarmen, opvolgen vulprogramma's, kwaliteitscontroles uitvoeren, takelen rauwe worsten in de kookketels, opstarten kookkast etc... Daguren: je start elke dag om 6u.

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • DAKWERKER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ziet je dag er als volgt uit: opbouw van de werf verlijmen van EPDM zowel renovatie als nieuwbouwprojecten uitvoeren van zink en koperwerken dakramen plaatsen isolatie van daken zowel platte als hellende daken

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student Receptionist(e) - Deeltijds - Tijdelijk - Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van Sarrazine (La) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Sarrazine (La) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sarrazine (La) SPRL. Laat een reactie achter voor Sarrazine (La) SPRL. Sarrazine (La) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sarrazine (La) SPRL. Leave a respond for Sarrazine (La) SPRL. Sarrazine (La) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sarrazine (La) SPRL op de google maps. Adres en contacten Sarrazine (La) SPRL
Location of Sarrazine (La) SPRL on the google maps. Address and contacts of Sarrazine (La) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Sarrazine (La) SPRL Sarrazine (La) SPRL: VDAB | TAVERNE KLEINE ARDENNEN | Verachtert Kim | PARFUMERIE LIBERTY'S | ALG.AANN.VERWARMINGSINST.

Other related companies as Sarrazine (La) SPRL: VDAB | TAVERNE KLEINE ARDENNEN | Verachtert Kim | PARFUMERIE LIBERTY'S | ALG.AANN.VERWARMINGSINST.

Sarrazine (La) SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sarrazine (La) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07816192626. Het bedrijf Sarrazine (La) SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Winston Churchill 3; 1330; Rixensart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 270,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Producten gemaakt in Sarrazine (La) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sarrazine (La) SPRL is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sarrazine (La) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sarrazine (La) SPRL, openstaande posities, locatie van Sarrazine (La) SPRL op de kaart.

Sarrazine (La) SPRL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sarrazine (La) SPRL, company assigned to the tax number BE07816192626. The company Sarrazine (La) SPRL is located at the address: Avenue Winston Churchill 3; 1330; Rixensart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 270,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. Products created in Sarrazine (La) SPRL were not found.
The main activity of Sarrazine (La) SPRL is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sarrazine (La) SPRL is not available. You also can look at reviews of Sarrazine (La) SPRL, open positions, location of Sarrazine (La) SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sarrazine (La) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sarrazine (La) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sarrazine (La) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sarrazine (La) SPRL, employees, financial statistics.