ETS LOOTVOET B

Contactgegevens ETS LOOTVOET B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS LOOTVOET B: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS LOOTVOET B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Villas 33; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België

Telefoon (phone): 010 41 42 45 (+32-010 41 42 45) 010 41 42 45 (+32-010 41 42 45)

Fax (fax): 010 41 14 78 (+32-010 41 14 78) 010 41 14 78 (+32-010 41 14 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS LOOTVOET B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS LOOTVOET B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS LOOTVOET B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS LOOTVOET B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS LOOTVOET B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS LOOTVOET B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS LOOTVOET B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS LOOTVOET B
Products information ETS LOOTVOET B

BTW identificatienummer (tax): BE03231048583
Ondernemingsnummer: 6926574707
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 879,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Plumbing contractors; Chimney sweeps; Heating (Central) - Installation; Sanitary articles - Installation & Repair; Boilers - Cleaning & Mainten.

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS LOOTVOET B
(Get full report from official database of BE for ETS LOOTVOET B)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS LOOTVOET B
Addition kinds of activities for ETS LOOTVOET B

207500. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
391400. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
17419905. Marmeren metselwerk, buitenbouw | Marble masonry, exterior construction
20850105. Neutrale geesten, behalve fruit | Neutral spirits, except fruit
34790205. Coating van metalen met plastic of harsen | Coating of metals with plastic or resins
37430300. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
39140205. Houtwerk, Nikkel Zilver | Hollowware, nickle silver
61639901. Agents, boerderij of zakelijke lening | Agents, farm or business loan
92110403. Rechten, provincie overheid | Courts, county government

Werken bij ETS LOOTVOET B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS LOOTVOET B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS LOOTVOET B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS LOOTVOET B. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Torenkraanmachinist (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hoeselt zijn we op zoek naar een ervaren torenkraanmachinist

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kessel-Lo - Leuven - Heverlee (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

  • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Ath)

    Regio: Regio Ath

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • CAD Designer - Burgerlijke Bouwkunde (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Unit Civil & Tracks (DESIGN CIVIL ENGINEERING) is verantwoordelijk voor het ontwerpen van hydraulische, geotechnische, beton- en staalstructuren, bruggen, tunnels en gebouwen in diverse stadia van haalbaarheidsstudies en bouwaanvraagplannen tot detailstudies voor bestekken. Binnen de dienst wordt in de uitwerking van deze studies ondersteuning geboden met betrekking tot grondonderzoek en geologie, hydraulica, saneringen, grondwerken en de milieutechnische aspecten en worden ook specifieke competenties uitgebouwd zoals strukturele brandveiligheid, tunnelveiligheid (ventilatie) en HVAC in relatie tot de ontworpen infrastructuur. De dienst staat eveneens de dienst ook in voor de technische ondersteuning tijdens de werken in uitvoering. Tuc Rail is gelegen rechtover het Zuid-station Brussel. Zeer gemakkelijke verbinding met het openbaar vervoer. • Je ondersteunt de Design Engineer bij de studie en het ontwerp van civieltechnische bouwwerken in verschillende projectfases (van haalbaarheidsstudie tot detailstudie en as built). • Je stelt plannen en 3D-modellen van de projecten op: structuren, wapeningen, hydraulica, geotechniek en stukplannen voor aanbestedingen van civieltechnische bouwwerken zoals bruggen, viaducten, spooronderdoorgangen, steunconstructies, tunnels en technische gebouwen. • Je bent verantwoordelijke voor de integratie van je ontwerpen in de omgeving en met andere disciplines zoals sporen, bovenleiding en seininrichting. • Je werkt binnen het kader van de BIM-principes (Building Information Model). • Je analyseert en zoekt mee naar oplossingen bij eventuele problemen bij het ontwerpen van plannen. • Je controleert de plannen van derden (3D-modellen, bekistings- en wapeningsplannen, werkhuisplannen,…). • Je stelt de hoeveelheden op voor de meetstaten die deel uitmaken van de bestekken voor de aanbestedingen. Profiel • Je bent bachelor of je hebt net je Master in de Industriële Wetenschappen (optie bouwkunde) behaald en bent op zoek naar een eerste professionele ervaring • Je hebt een doorgedreven kennis in bouwkunde: burgerlijke bouwkunde, architectuur, technische gebouwen, hydraulische werken • Je hebt een eerste ervaring als CAD Designer civil engineering • Je bent leergierig en nauwkeurig • Je bent communicatief, pragmatisch en een echte teamplayer • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, kennis van het Frans is een pluspunt. • Je hebt een goede kennis van AutoCAD (2D en 3D) • Kennis van AutoCAD Civil 3D een/of Revit is een pluspunt • Kennis van BIM is een meerwaarde Aanbod •Een contract van onbepaalde duur •Een aantrekkelijk salaris en een bonus gebaseerd op je jaarlijkse prestaties •Groeps- en hospitalisatieverzekering •Maaltijdcheques •Dertien compensatieverlofdagen (bij voltijds uurrooster) •Carrièreplan met opleidingen •Voordelige tarieven voor de verplaatsingen met de trein Interesse? Klik dan nu op de rode sollicitatieknop en bezorg ons je cv en motivatiebrief. 

Zoek naar antwoorden van ETS LOOTVOET B in sociale netwerken
Look for responds of ETS LOOTVOET B in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS LOOTVOET B. Laat een reactie achter voor ETS LOOTVOET B. ETS LOOTVOET B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS LOOTVOET B. Leave a respond for ETS LOOTVOET B. ETS LOOTVOET B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS LOOTVOET B op de google maps. Adres en contacten ETS LOOTVOET B
Location of ETS LOOTVOET B on the google maps. Address and contacts of ETS LOOTVOET B

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS LOOTVOET B ETS LOOTVOET B: KENZO | HUIS SMEYERS | TAAL-& HANDELSLEERGANGEN | CATERINA ALATI | Moderna Special Cleaning

Other related companies as ETS LOOTVOET B: KENZO | HUIS SMEYERS | TAAL-& HANDELSLEERGANGEN | CATERINA ALATI | Moderna Special Cleaning

ETS LOOTVOET B is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS LOOTVOET B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03231048583. Het bedrijf ETS LOOTVOET B bevindt zich op het adres: Avenue des Villas 33; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 879,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Plumbing contractors; Chimney sweeps; Heating (Central) - Installation; Sanitary articles - Installation & Repair; Boilers - Cleaning & Mainten..
De hoofdactiviteit van ETS LOOTVOET B is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS LOOTVOET B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS LOOTVOET B, openstaande posities, locatie van ETS LOOTVOET B op de kaart.

ETS LOOTVOET B is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS LOOTVOET B, company assigned to the tax number BE03231048583. The company ETS LOOTVOET B is located at the address: Avenue des Villas 33; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 879,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Plumbing contractors; Chimney sweeps; Heating (Central) - Installation; Sanitary articles - Installation & Repair; Boilers - Cleaning & Mainten..
The main activity of ETS LOOTVOET B is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS LOOTVOET B is not available. You also can look at reviews of ETS LOOTVOET B, open positions, location of ETS LOOTVOET B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS LOOTVOET B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS LOOTVOET B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS LOOTVOET B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS LOOTVOET B, employees, financial statistics.