Delbeke R

Contactgegevens Delbeke R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delbeke R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delbeke R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gistelstraat 106; 8770; Ingelmunster, België

Telefoon (phone): 051 30 51 91 (+32-051 30 51 91) 051 30 51 91 (+32-051 30 51 91)

Fax (fax): 051 30 51 91; 051 32 14 80 (+32-051 30 51 91; 051 32 14 80) 051 30 51 91; 051 32 14 80 (+32-051 30 51 91; 051 32 14 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delbeke R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delbeke R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delbeke R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delbeke R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delbeke R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delbeke R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delbeke R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delbeke R
Products information Delbeke R

BTW identificatienummer (tax): BE06085571289
Ondernemingsnummer: 6319305419
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delbeke R
(Get full report from official database of BE for Delbeke R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delbeke R
Addition kinds of activities for Delbeke R

074199. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
21419901. Tabaksreductie | Tobacco redrying
24310703. Trellises, hout | Trellises, wood
45810203. Airconditioning van stoffering | Aircraft upholstery repair
49250107. Synthetisch aardgas uit nafta | Synthetic natural gas from naphtha
51919904. Bodem, potten en planten | Soil, potting and planting
67999905. Vastgoedbeleggers, behalve exploitanten van onroerend goed | Real estate investors, except property operators
79290110. Populaire muziekgroepen of artiesten | Popular music groups or artists

Werken bij Delbeke R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delbeke R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delbeke R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delbeke R. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een eenmalige opdracht in Zedelgem op 27 december zijn we op zoek naar een lesgever zwemmen. De les wordt gegeven aan kinderen uit het lager onderwijs van 16:45 - 20:30 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Poetshulp Studentenjob (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LA MALCONTENTA

    Type: Studentenjob

    Studentenjob, 2 tot 3 maal per week Di, vrij, zat, zon van 9u tot 11u (op zondag 3 uren evt later te presteren) Dagelijkse opkuis zaal en keuken restaurant La Malcontenta (stofzuigen, dweilen, tafels,...) aan de hand van kuisplan: Zaal verluchten - verwarming checken Asbakken vooraan -terras legen – evt peuken verwijderen (voordeur / terras) Bar schoonmaken - pompbakken reinigen (afwas mag blijven staan) Keuken bar schoonmaken - stofzuigen – dweilen (handdoekjes keuken) Tafels stoelen zaal schoonmaken Vloer zaal stofzuigen – dweilen WC afval verzamelen (ook blauwe hygiënische vuilbakjes) WC’s reinigen + spiegel Indien nodig: tafels terras + vloer terras Afval verzamelen en in container Wasmachine - droogkast checken Dampkap, friteuses reinigen + in het extra uur taken verrichten van kuisplan en aanduiden op schema

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DS TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van Delbeke R in sociale netwerken
Look for responds of Delbeke R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delbeke R. Laat een reactie achter voor Delbeke R. Delbeke R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delbeke R. Leave a respond for Delbeke R. Delbeke R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delbeke R op de google maps. Adres en contacten Delbeke R
Location of Delbeke R on the google maps. Address and contacts of Delbeke R

Andere gerelateerde bedrijven als come Delbeke R Delbeke R: KBC | MAISON PETIT SPORTS | EMIEL DESMET | V?LO CLUB SPORTS LOISIRS | DIRK VAN WANSEELE

Other related companies as Delbeke R: KBC | MAISON PETIT SPORTS | EMIEL DESMET | V?LO CLUB SPORTS LOISIRS | DIRK VAN WANSEELE

Delbeke R is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delbeke R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06085571289. Het bedrijf Delbeke R bevindt zich op het adres: Gistelstraat 106; 8770; Ingelmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 236,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van Delbeke R is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delbeke R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delbeke R, openstaande posities, locatie van Delbeke R op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delbeke R is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delbeke R, company assigned to the tax number BE06085571289. The company Delbeke R is located at the address: Gistelstraat 106; 8770; Ingelmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 236,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of Delbeke R is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Delbeke R is not available. You also can look at reviews of Delbeke R, open positions, location of Delbeke R on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delbeke R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delbeke R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delbeke R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delbeke R, employees, financial statistics.