ADS

Contactgegevens ADS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Poeleweg 65; 2460; Kasterlee (Lichtaart), België

Telefoon (phone): 014 55 17 91 (+32-014 55 17 91) 014 55 17 91 (+32-014 55 17 91)

Fax (fax): 014 55 44 18 (+32-014 55 44 18) 014 55 44 18 (+32-014 55 44 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADS
Products information ADS

BTW identificatienummer (tax): BE05435180664
Ondernemingsnummer: 8129852294
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Heating (Central) - Installation; Bathroom installation & accessories

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADS
(Get full report from official database of BE for ADS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADS
Addition kinds of activities for ADS

204100. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
208700. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
27910100. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
30850000. Kunststof flessen | Plastics bottles
59940000. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
78120104. Industriële film productie | Industrial motion picture production
80690201. Kankerziekenhuis | Cancer hospital

Werken bij ADS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADS. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Energieke arbeiders tuin-en bosbouw M/V (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt mee in de bosboomkwekerij. Tijdens de wintermaanden ben je vooral actief op het veld en in de loods. Samen met je collega's help je mee bij het rooien, sorteren en klaarmaken van bestellingen. Het besturen van verschillende voertuigen en machines behoren ook tot uw taken. In het voorjaar help je mee bij het plantklaar maken van jonge bosbomen, het uitzaaien van de zaden en het opvolgen van de groei van de planten.

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,dringend! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

  • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Leercontract

    Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

Zoek naar antwoorden van ADS in sociale netwerken
Look for responds of ADS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADS. Laat een reactie achter voor ADS. ADS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADS. Leave a respond for ADS. ADS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADS op de google maps. Adres en contacten ADS
Location of ADS on the google maps. Address and contacts of ADS

Andere gerelateerde bedrijven als come ADS ADS: FLFRISOR BVBA | NADINE CARNAILLE | GE Capital NV | FOTO STUDIO DE BOLLE | Henri-Jaspar E

Other related companies as ADS: FLFRISOR BVBA | NADINE CARNAILLE | GE Capital NV | FOTO STUDIO DE BOLLE | Henri-Jaspar E

ADS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05435180664. Het bedrijf ADS bevindt zich op het adres: Poeleweg 65; 2460; Kasterlee (Lichtaart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 453,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Bathroom installation & accessories.
De hoofdactiviteit van ADS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADS, openstaande posities, locatie van ADS op de kaart.

ADS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADS, company assigned to the tax number BE05435180664. The company ADS is located at the address: Poeleweg 65; 2460; Kasterlee (Lichtaart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 453,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation; Bathroom installation & accessories.
The main activity of ADS is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADS is not available. You also can look at reviews of ADS, open positions, location of ADS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADS, employees, financial statistics.