Van Wesemael Dirk BVBA

Contactgegevens Van Wesemael Dirk BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Wesemael Dirk BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Wesemael Dirk BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wittinck 18; 9520; Sint-Lievens-Houtem, België

Telefoon (phone): 053 62 92 32; 0495 22 14 63 (+32-053 62 92 32; 0495 22 14 63) 053 62 92 32; 0495 22 14 63 (+32-053 62 92 32; 0495 22 14 63)

Fax (fax): +32 (55) 628-66-90 +32 (55) 628-66-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Wesemael Dirk BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Wesemael Dirk BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Wesemael Dirk BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Wesemael Dirk BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Wesemael Dirk BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Wesemael Dirk BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Wesemael Dirk BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Wesemael Dirk BVBA
Products information Van Wesemael Dirk BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05334106445
Ondernemingsnummer: 1296356201
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Van Wesemael Dirk BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Wesemael Dirk BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Wesemael Dirk BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Wesemael Dirk BVBA
Addition kinds of activities for Van Wesemael Dirk BVBA

3524. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
356901. filters | Filters
913100. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
23229901. Nachtkleding, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Nightwear, men's and boys': from purchased materials
32810302. Marmer, gebouw: gesneden en gevormd | Marble, building: cut and shaped
35550304. Matten, reclame en krant | Mats, advertising and newspaper
35599922. Farmaceutische machines | Pharmaceutical machinery
50920201. Bingo spelletjes en benodigdheden | Bingo games and supplies

Werken bij Van Wesemael Dirk BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Wesemael Dirk BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Wesemael Dirk BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Wesemael Dirk BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kessel-Lo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

Zoek naar antwoorden van Van Wesemael Dirk BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Wesemael Dirk BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Wesemael Dirk BVBA. Laat een reactie achter voor Van Wesemael Dirk BVBA. Van Wesemael Dirk BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Wesemael Dirk BVBA. Leave a respond for Van Wesemael Dirk BVBA. Van Wesemael Dirk BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Wesemael Dirk BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Wesemael Dirk BVBA
Location of Van Wesemael Dirk BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Wesemael Dirk BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Wesemael Dirk BVBA Van Wesemael Dirk BVBA: FIJNKOST VAN DAMME | OP DE BEECK-SCHALMERS | THE SPACE | FA. D'HAENE | PAUL FAGOT

Other related companies as Van Wesemael Dirk BVBA: FIJNKOST VAN DAMME | OP DE BEECK-SCHALMERS | THE SPACE | FA. D'HAENE | PAUL FAGOT

Van Wesemael Dirk BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Wesemael Dirk BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05334106445. Het bedrijf Van Wesemael Dirk BVBA bevindt zich op het adres: Wittinck 18; 9520; Sint-Lievens-Houtem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in Van Wesemael Dirk BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Wesemael Dirk BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Wesemael Dirk BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Wesemael Dirk BVBA, openstaande posities, locatie van Van Wesemael Dirk BVBA op de kaart.

Van Wesemael Dirk BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Wesemael Dirk BVBA, company assigned to the tax number BE05334106445. The company Van Wesemael Dirk BVBA is located at the address: Wittinck 18; 9520; Sint-Lievens-Houtem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Heating Central - Installation. Products created in Van Wesemael Dirk BVBA were not found.
The main activity of Van Wesemael Dirk BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Wesemael Dirk BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Wesemael Dirk BVBA, open positions, location of Van Wesemael Dirk BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Wesemael Dirk BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Wesemael Dirk BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Wesemael Dirk BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Wesemael Dirk BVBA, employees, financial statistics.