Stroobants E

Contactgegevens Stroobants E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stroobants E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stroobants E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heivelden 15; 2861; Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), België

Telefoon (phone): 015 55 16 68; 0475 76 84 88 (+32-015 55 16 68; 0475 76 84 88) 015 55 16 68; 0475 76 84 88 (+32-015 55 16 68; 0475 76 84 88)

Fax (fax): 015 55 63 72; 015 55 16 68 (+32-015 55 63 72; 015 55 16 68) 015 55 63 72; 015 55 16 68 (+32-015 55 63 72; 015 55 16 68)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stroobants E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stroobants E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stroobants E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stroobants E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stroobants E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stroobants E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stroobants E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stroobants E
Products information Stroobants E

BTW identificatienummer (tax): BE06733764648
Ondernemingsnummer: 7099334716
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 866,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Contractors - Roofing; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stroobants E
(Get full report from official database of BE for Stroobants E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stroobants E
Addition kinds of activities for Stroobants E

17910000. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
25910100. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
26739901. Cellofaanzakken, ongedrukte: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane bags, unprinted: made from purchased materials
32719915. Riool- en mangat blok, beton | Sewer and manhole block, concrete
62110204. Beleggingsonderneming, algemene makelaardij | Investment firm, general brokerage
72610000. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
78190403. Studio verhuur, film | Studio property rental, motion picture

Werken bij Stroobants E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stroobants E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stroobants E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stroobants E. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Stroobants E in sociale netwerken
Look for responds of Stroobants E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stroobants E. Laat een reactie achter voor Stroobants E. Stroobants E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stroobants E. Leave a respond for Stroobants E. Stroobants E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stroobants E op de google maps. Adres en contacten Stroobants E
Location of Stroobants E on the google maps. Address and contacts of Stroobants E

Andere gerelateerde bedrijven als come Stroobants E Stroobants E: Kredietbank | Bael Brian | TREND-RENT | VANDERBROUWHEDE L | De Graeve BVBA

Other related companies as Stroobants E: Kredietbank | Bael Brian | TREND-RENT | VANDERBROUWHEDE L | De Graeve BVBA

Stroobants E is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stroobants E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06733764648. Het bedrijf Stroobants E bevindt zich op het adres: Heivelden 15; 2861; Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 866,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van Stroobants E is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stroobants E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stroobants E, openstaande posities, locatie van Stroobants E op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stroobants E is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stroobants E, company assigned to the tax number BE06733764648. The company Stroobants E is located at the address: Heivelden 15; 2861; Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 866,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Contractors - Roofing; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of Stroobants E is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Stroobants E is not available. You also can look at reviews of Stroobants E, open positions, location of Stroobants E on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stroobants E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stroobants E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stroobants E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stroobants E, employees, financial statistics.