Pelgrims Ivo BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Pelgrims Ivo BVBA
Private companiesTransportation by Air • Pelgrims Ivo BVBA

Contactgegevens Pelgrims Ivo BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pelgrims Ivo BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pelgrims Ivo BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lozenhoekstraat 14; 3140; Keerbergen, België

Telefoon (phone): 015 73 02 78 (+32-015 73 02 78) 015 73 02 78 (+32-015 73 02 78)

Fax (fax): 015 73 02 78 (+32-015 73 02 78) 015 73 02 78 (+32-015 73 02 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pelgrims Ivo BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pelgrims Ivo BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pelgrims Ivo BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pelgrims Ivo BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pelgrims Ivo BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pelgrims Ivo BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pelgrims Ivo BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pelgrims Ivo BVBA
Products information Pelgrims Ivo BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07053192138
Ondernemingsnummer: 5119323730
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 479,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Electric contractors - Housewiring; Air conditioning - Installation

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pelgrims Ivo BVBA
(Get full report from official database of BE for Pelgrims Ivo BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pelgrims Ivo BVBA
Addition kinds of activities for Pelgrims Ivo BVBA

327599. Gipsproducten, n.v. | Gypsum products, nec
364399. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
632101. Ongevallen- en zorgverzekeringsmaatschappijen | Accident and health insurance carriers
20630101. Bietenpulp, gedroogd: van suikerraffinaderij | Beet pulp, dried: from beet sugar refinery
22810100. Naald- en handwerkgarens, gesponnen | Needle and handicraft yarns, spun
34520102. Dubbelpennen, metaal | Dowel pins, metal
35560202. Koekjes snijden dood | Biscuit cutting dies
50640106. Wasmachines | Washing machines
72991104. Porter service | Porter service
73899935. Persoonlijke onderzoeksdienst | Personal investigation service

Werken bij Pelgrims Ivo BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pelgrims Ivo BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pelgrims Ivo BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pelgrims Ivo BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Medewerker Wasserij (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Administratief medewerker in de boekhouding - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt actief uit naar een klantgerichte Administratieve medewerker op de boekhouding voor een distributiebedrijf in Kontich, voor een project tot februari/maart 2019. Onze klant is actief binnen de distributiesector te Kontich. Als Administratief medewerker in de boekhouding sta je in voor volgende zaken: Je verzorgt de facturatie: inscannen en boeken van facturen Je zet de wekelijkse en maandelijkse betalingsvoorstellen op Je registreert verschillende documenten Je volgt rappels op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • Verpleegkundige in de thuiszorg in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

Zoek naar antwoorden van Pelgrims Ivo BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Pelgrims Ivo BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pelgrims Ivo BVBA. Laat een reactie achter voor Pelgrims Ivo BVBA. Pelgrims Ivo BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pelgrims Ivo BVBA. Leave a respond for Pelgrims Ivo BVBA. Pelgrims Ivo BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pelgrims Ivo BVBA op de google maps. Adres en contacten Pelgrims Ivo BVBA
Location of Pelgrims Ivo BVBA on the google maps. Address and contacts of Pelgrims Ivo BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Pelgrims Ivo BVBA Pelgrims Ivo BVBA: R.G.V. SPRL | BUREAU PUIG ET SAND | Provinciaal Sport-& recreatiedomein De Boerekreek | Nelissen L | FOYER DOUROIS

Other related companies as Pelgrims Ivo BVBA: R.G.V. SPRL | BUREAU PUIG ET SAND | Provinciaal Sport-& recreatiedomein De Boerekreek | Nelissen L | FOYER DOUROIS

Pelgrims Ivo BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pelgrims Ivo BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07053192138. Het bedrijf Pelgrims Ivo BVBA bevindt zich op het adres: Lozenhoekstraat 14; 3140; Keerbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 479,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring; Air conditioning - Installation.
De hoofdactiviteit van Pelgrims Ivo BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pelgrims Ivo BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pelgrims Ivo BVBA, openstaande posities, locatie van Pelgrims Ivo BVBA op de kaart.

Pelgrims Ivo BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pelgrims Ivo BVBA, company assigned to the tax number BE07053192138. The company Pelgrims Ivo BVBA is located at the address: Lozenhoekstraat 14; 3140; Keerbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 479,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Electric contractors - Housewiring; Air conditioning - Installation.
The main activity of Pelgrims Ivo BVBA is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pelgrims Ivo BVBA is not available. You also can look at reviews of Pelgrims Ivo BVBA, open positions, location of Pelgrims Ivo BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pelgrims Ivo BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pelgrims Ivo BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pelgrims Ivo BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pelgrims Ivo BVBA, employees, financial statistics.