MEERSMAN Jacques BVBA

Contactgegevens MEERSMAN Jacques BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEERSMAN Jacques BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEERSMAN Jacques BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwevegemsestraat 46; 8530; Harelbeke, België

Telefoon (phone): 056 21 16 88; 0475 24 93 31 (+32-056 21 16 88; 0475 24 93 31) 056 21 16 88; 0475 24 93 31 (+32-056 21 16 88; 0475 24 93 31)

Fax (fax): 0475 24 93 31; 056 21 92 40 (+32-0475 24 93 31; 056 21 92 40) 0475 24 93 31; 056 21 92 40 (+32-0475 24 93 31; 056 21 92 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEERSMAN Jacques BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEERSMAN Jacques BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEERSMAN Jacques BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEERSMAN Jacques BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEERSMAN Jacques BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEERSMAN Jacques BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEERSMAN Jacques BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEERSMAN Jacques BVBA
Products information MEERSMAN Jacques BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06223175048
Ondernemingsnummer: 9459472656
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 513,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEERSMAN Jacques BVBA
(Get full report from official database of BE for MEERSMAN Jacques BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEERSMAN Jacques BVBA
Addition kinds of activities for MEERSMAN Jacques BVBA

508408. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
23990600. Hangmatten en andere netto-producten | Hammocks and other net products
30899924. Windschermen, kunststoffen | Windshields, plastics
34430701. baffles | Baffles
75499904. Wegdienst, auto | Road service, automotive

Werken bij MEERSMAN Jacques BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEERSMAN Jacques BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEERSMAN Jacques BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEERSMAN Jacques BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Dossierbeheer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Arts preventieve geneeskunde (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671958-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers Je beschikt over een basisdiploma geneeskunde; klinische ervaring en ECG-opleiding zijn een meerwaarde. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en een zeer goede kennis van het Frans (gesproken en geschreven). Je hebt een goede kennis van courante PC-toepassingen Je kan zelfstandig werken, bent empathisch, en hebt een luisterend oor. Je staat open voor psychosociale problemen. Ervaring in de psychosociale sector is een troef. Je werkt nauwkeurig en efficiënt en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kan je anderhalve dag / week vrijmaken Je werkt op zelfstandige basis, volgens de barema’s van het RIZIV.

Zoek naar antwoorden van MEERSMAN Jacques BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MEERSMAN Jacques BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEERSMAN Jacques BVBA. Laat een reactie achter voor MEERSMAN Jacques BVBA. MEERSMAN Jacques BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEERSMAN Jacques BVBA. Leave a respond for MEERSMAN Jacques BVBA. MEERSMAN Jacques BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEERSMAN Jacques BVBA op de google maps. Adres en contacten MEERSMAN Jacques BVBA
Location of MEERSMAN Jacques BVBA on the google maps. Address and contacts of MEERSMAN Jacques BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MEERSMAN Jacques BVBA MEERSMAN Jacques BVBA: MARNIX BAILLEUL | HENDRIK LAMBRECHTS | HAUTE COIFFURE JACQUES | JAEMERS KEVERSHOP | Toilettage Isabelle

Other related companies as MEERSMAN Jacques BVBA: MARNIX BAILLEUL | HENDRIK LAMBRECHTS | HAUTE COIFFURE JACQUES | JAEMERS KEVERSHOP | Toilettage Isabelle

MEERSMAN Jacques BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEERSMAN Jacques BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06223175048. Het bedrijf MEERSMAN Jacques BVBA bevindt zich op het adres: Zwevegemsestraat 46; 8530; Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 513,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van MEERSMAN Jacques BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEERSMAN Jacques BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEERSMAN Jacques BVBA, openstaande posities, locatie van MEERSMAN Jacques BVBA op de kaart.

MEERSMAN Jacques BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEERSMAN Jacques BVBA, company assigned to the tax number BE06223175048. The company MEERSMAN Jacques BVBA is located at the address: Zwevegemsestraat 46; 8530; Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 513,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of MEERSMAN Jacques BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEERSMAN Jacques BVBA is not available. You also can look at reviews of MEERSMAN Jacques BVBA, open positions, location of MEERSMAN Jacques BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEERSMAN Jacques BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEERSMAN Jacques BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEERSMAN Jacques BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEERSMAN Jacques BVBA, employees, financial statistics.