LENARTZ F

Contactgegevens LENARTZ F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LENARTZ F: address, phone, fax, email, website, opening hours

LENARTZ F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Messitert 221A; 4880; Aubel, België

Telefoon (phone): 087 68 73 28 (+32-087 68 73 28) 087 68 73 28 (+32-087 68 73 28)

Fax (fax): 087 68 79 44 (+32-087 68 79 44) 087 68 79 44 (+32-087 68 79 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LENARTZ F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LENARTZ F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LENARTZ F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LENARTZ F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LENARTZ F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LENARTZ F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LENARTZ F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LENARTZ F
Products information LENARTZ F

BTW identificatienummer (tax): BE03867156982
Ondernemingsnummer: 8454772949
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LENARTZ F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LENARTZ F
(Get full report from official database of BE for LENARTZ F)

Aanvulling soorten activiteiten voor LENARTZ F
Addition kinds of activities for LENARTZ F

504401. Rekenmachines | Calculating machines
23530000. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
32610103. Waskabels, glanzend china | Laundry trays, vitreous china
34119901. Aluminium blikken | Aluminum cans
34920000. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
36510108. Luidsprekers, elektrodynamische of magnetische | Loudspeakers, electrodynamic or magnetic
38430117. Tangen, tandheelkunde | Pliers, dental
51120502. Bestandsmappen | File folders
73890901. Charge account service | Charge account service
87110403. Verwarming en ventilatietechniek | Heating and ventilation engineering

Werken bij LENARTZ F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LENARTZ F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LENARTZ F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LENARTZ F. Looking for open vacancies in other companies

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Application Specialist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn we op zoek naar een Application Specialist. Binnen een team van specialisten kom je terecht in de serviceafdeling waar je zal instaan voor de telefonische ondersteuning van het intern ontwikkeld softwarepakket, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT- infrastructuren. Dit softwarepakket wordt volledig aangeleerd aan de hand van een opleidingstraject.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van LENARTZ F in sociale netwerken
Look for responds of LENARTZ F in social networks

Lees alle opmerkingen voor LENARTZ F. Laat een reactie achter voor LENARTZ F. LENARTZ F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LENARTZ F. Leave a respond for LENARTZ F. LENARTZ F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LENARTZ F op de google maps. Adres en contacten LENARTZ F
Location of LENARTZ F on the google maps. Address and contacts of LENARTZ F

Andere gerelateerde bedrijven als come LENARTZ F LENARTZ F: GARAGE VANDEWALLE | TH??TRE ROYAL-CO GALERIES | Holvoet Patrick | DEFAYS | T Q M Service

Other related companies as LENARTZ F: GARAGE VANDEWALLE | TH??TRE ROYAL-CO GALERIES | Holvoet Patrick | DEFAYS | T Q M Service

LENARTZ F is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LENARTZ F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03867156982. Het bedrijf LENARTZ F bevindt zich op het adres: Rue de Messitert 221A; 4880; Aubel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 164,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in LENARTZ F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LENARTZ F is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LENARTZ F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LENARTZ F, openstaande posities, locatie van LENARTZ F op de kaart.

LENARTZ F is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LENARTZ F, company assigned to the tax number BE03867156982. The company LENARTZ F is located at the address: Rue de Messitert 221A; 4880; Aubel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 164,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. Products created in LENARTZ F were not found.
The main activity of LENARTZ F is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LENARTZ F is not available. You also can look at reviews of LENARTZ F, open positions, location of LENARTZ F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LENARTZ F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LENARTZ F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LENARTZ F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LENARTZ F, employees, financial statistics.