Lava BVBA

Contactgegevens Lava BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lava BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lava BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fonteinstraat 28; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 21 54 47 (+32-053 21 54 47) 053 21 54 47 (+32-053 21 54 47)

Fax (fax): +32 (87) 730-18-86 +32 (87) 730-18-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lava BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lava BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lava BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lava BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lava BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lava BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lava BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lava BVBA
Products information Lava BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06026794433
Ondernemingsnummer: 1367218017
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Lava BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lava BVBA
(Get full report from official database of BE for Lava BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lava BVBA
Addition kinds of activities for Lava BVBA

769921. Gun diensten | Gun services
14740000. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
20419904. Farina (behalve ontbijt eten) | Farina (except breakfast food)
51930203. Planten, potten | Plants, potted
56990402. Aangepaste tailor | Custom tailor

Werken bij Lava BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lava BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lava BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lava BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenoperator voor voedingsbedrijf / voltijds / 2 ploegen / Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenoperator. Je staat in voor de bereiding en aanlevering van verschillende ingrediënten en sauzen voor de kant- en klaar maaltijden m.b.v. machines en installaties. Je zorgt ervoor dat de continuïteit van het productieproces gegarandeerd kan worden, conform de kwaliteitsvereisten.

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • Productie operator Chocolade (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij technisch aangelegd en een passie voor chocolade? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze klant gelegen in Lokeren. Jouw takenpakket bestaat uit : Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Je voert testen uit, je bewaakt de kwaliteit van de chocolade en houdt productiegegevens bij Reinigen van de productielijn op het einde van de productiedag

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Potentiële Medevennoot Accountantskantoor - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een potentiële Medevennoot voor een Accountantskantoor (M/V). Dit voor kantoor regio Brugge. Als potentiële Medevennoot in dit Accountantskantoor heb je volgende verantwoordelijkheden: je wordt gaandeweg het aanspreekpunt voor de dossierbeheerders in dit kantoor; je hebt zowel de optie om je meteen in te kopen als vennoot alsook om dit pas te doen na een inwerkperiode. (Dit hangt af van je eigen wens, senioriteit en fase in je carrière); afhankelijk van de manier waarop je instapt heb je al dan niet ook nog een eigen klantenportefeuille waarvoor je als dossierbeheerder werkt; je leert de klanten geleidelijk aan kennen, doet regelmatig dossierbesprekingen ed.; je denkt algemeen mee over de werking van het kantoor, het personeelsbeleid en de verdere digitalisatie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

Zoek naar antwoorden van Lava BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lava BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lava BVBA. Laat een reactie achter voor Lava BVBA. Lava BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lava BVBA. Leave a respond for Lava BVBA. Lava BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lava BVBA op de google maps. Adres en contacten Lava BVBA
Location of Lava BVBA on the google maps. Address and contacts of Lava BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lava BVBA Lava BVBA: Du Bus de Warneffe Jacques | Dirckx E Ets | Goossens Leen | R. CASIER | All Construct BVBA

Other related companies as Lava BVBA: Du Bus de Warneffe Jacques | Dirckx E Ets | Goossens Leen | R. CASIER | All Construct BVBA

Lava BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lava BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06026794433. Het bedrijf Lava BVBA bevindt zich op het adres: Fonteinstraat 28; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in Lava BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lava BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lava BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lava BVBA, openstaande posities, locatie van Lava BVBA op de kaart.

Lava BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lava BVBA, company assigned to the tax number BE06026794433. The company Lava BVBA is located at the address: Fonteinstraat 28; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Installation. Products created in Lava BVBA were not found.
The main activity of Lava BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lava BVBA is not available. You also can look at reviews of Lava BVBA, open positions, location of Lava BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lava BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lava BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lava BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lava BVBA, employees, financial statistics.