GOOSSE JEAN-LOUIS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • GOOSSE JEAN-LOUIS
Private companiesTransportation by Air • GOOSSE JEAN-LOUIS

Contactgegevens GOOSSE JEAN-LOUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOOSSE JEAN-LOUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOOSSE JEAN-LOUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Amberloup 30A; 6681; Sainte-Ode (Lavacherie), België

Telefoon (phone): 061 68 80 55; 0495 22 15 58 (+32-061 68 80 55; 0495 22 15 58) 061 68 80 55; 0495 22 15 58 (+32-061 68 80 55; 0495 22 15 58)

Fax (fax): 061 68 89 59 (+32-061 68 89 59) 061 68 89 59 (+32-061 68 89 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOOSSE JEAN-LOUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOOSSE JEAN-LOUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOOSSE JEAN-LOUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOOSSE JEAN-LOUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOOSSE JEAN-LOUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOOSSE JEAN-LOUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOOSSE JEAN-LOUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOOSSE JEAN-LOUIS
Products information GOOSSE JEAN-LOUIS

BTW identificatienummer (tax): BE08871978759
Ondernemingsnummer: 5019897460
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 240,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GOOSSE JEAN-LOUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOOSSE JEAN-LOUIS
(Get full report from official database of BE for GOOSSE JEAN-LOUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOOSSE JEAN-LOUIS
Addition kinds of activities for GOOSSE JEAN-LOUIS

2211. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
504301. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
07220105. Dorsenservice | Threshing service
38210114. Magnetische idealisatie generatoren | Magnetic idealization generators
38220502. Lijnregeling voor elektrische warmte | Line control for electric heat
50990102. Vuurwapens, behalve sportieve | Firearms, except sporting

Werken bij GOOSSE JEAN-LOUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOOSSE JEAN-LOUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOOSSE JEAN-LOUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOOSSE JEAN-LOUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Inpakker/inpakster (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Weelde, zijn wij op zoek naar inpakkers. Je zal instaan voor het manueel inpakken van ambachtelijke ijsproducten/desserts.

  • Ploegbaas montage (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

  • Assistent projectleider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een assistent projectleider Takenpakket: - Algemene assistentie aan de projectleider bieden - Opmetingen doen - Meetstaten opstellen

  • Jobstudenten zorg voor weekendwerk (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VROONSTALLE

    Type: Studentenjob

    Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van GOOSSE JEAN-LOUIS in sociale netwerken
Look for responds of GOOSSE JEAN-LOUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOOSSE JEAN-LOUIS. Laat een reactie achter voor GOOSSE JEAN-LOUIS. GOOSSE JEAN-LOUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOOSSE JEAN-LOUIS. Leave a respond for GOOSSE JEAN-LOUIS. GOOSSE JEAN-LOUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOOSSE JEAN-LOUIS op de google maps. Adres en contacten GOOSSE JEAN-LOUIS
Location of GOOSSE JEAN-LOUIS on the google maps. Address and contacts of GOOSSE JEAN-LOUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come GOOSSE JEAN-LOUIS GOOSSE JEAN-LOUIS: VINNOBLE | DENIS PLATIAUX | GAR VAN KEER | KATHLEEN GEENS | Dimension Data Learning Solutions

Other related companies as GOOSSE JEAN-LOUIS: VINNOBLE | DENIS PLATIAUX | GAR VAN KEER | KATHLEEN GEENS | Dimension Data Learning Solutions

GOOSSE JEAN-LOUIS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOOSSE JEAN-LOUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08871978759. Het bedrijf GOOSSE JEAN-LOUIS bevindt zich op het adres: Rue d'Amberloup 30A; 6681; Sainte-Ode (Lavacherie). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 240,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in GOOSSE JEAN-LOUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOOSSE JEAN-LOUIS is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOOSSE JEAN-LOUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOOSSE JEAN-LOUIS, openstaande posities, locatie van GOOSSE JEAN-LOUIS op de kaart.

GOOSSE JEAN-LOUIS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOOSSE JEAN-LOUIS, company assigned to the tax number BE08871978759. The company GOOSSE JEAN-LOUIS is located at the address: Rue d'Amberloup 30A; 6681; Sainte-Ode (Lavacherie). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 240,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Heating Central - Installation. Products created in GOOSSE JEAN-LOUIS were not found.
The main activity of GOOSSE JEAN-LOUIS is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GOOSSE JEAN-LOUIS is not available. You also can look at reviews of GOOSSE JEAN-LOUIS, open positions, location of GOOSSE JEAN-LOUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOOSSE JEAN-LOUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOOSSE JEAN-LOUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOOSSE JEAN-LOUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOOSSE JEAN-LOUIS, employees, financial statistics.