Gavroy J-Contairbel

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Gavroy J-Contairbel
Private companiesTextile Mill Products • Gavroy J-Contairbel

Contactgegevens Gavroy J-Contairbel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gavroy J-Contairbel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gavroy J-Contairbel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Lary 14; 6750; Musson (Mussy-la-Ville), België

Telefoon (phone): 063 67 87 67 (+32-063 67 87 67) 063 67 87 67 (+32-063 67 87 67)

Fax (fax): 063 67 87 67 (+32-063 67 87 67) 063 67 87 67 (+32-063 67 87 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gavroy J-Contairbel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gavroy J-Contairbel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gavroy J-Contairbel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gavroy J-Contairbel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gavroy J-Contairbel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gavroy J-Contairbel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gavroy J-Contairbel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gavroy J-Contairbel
Products information Gavroy J-Contairbel

BTW identificatienummer (tax): BE05623321533
Ondernemingsnummer: 5686767578
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 456,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Heating (Central) - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gavroy J-Contairbel
(Get full report from official database of BE for Gavroy J-Contairbel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gavroy J-Contairbel
Addition kinds of activities for Gavroy J-Contairbel

327401. Bouwkalk | Building lime
24410302. Stammenlatten, hout | Trunk slats, wood
25179902. Radio kasten en kasten, hout | Radio cabinets and cases, wood
25420211. Stands, merchandise display: behalve hout | Stands, merchandise display: except wood
28920219. Squibbs, elektrisch | Squibbs, electric
51450204. Aardappelchips | Potato chips
86610000. Religieuze organisaties | Religious organizations

Werken bij Gavroy J-Contairbel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gavroy J-Contairbel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gavroy J-Contairbel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gavroy J-Contairbel. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • LOODGIETER (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je start van nul op een werf tot de volledige afwerking van sanitair en centrale verwarming. - Kap en slijpwerk. - Het trekken van alle leidingen voor gast - water - electriciteit - Installatie van badkamer meubelen, hangen van wc's, plaatsen van radiatoren en ketels. - Douchecabines plaatsen

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Operator - dagwerk - Eeklo (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend familiebedrijf in de regio van Eeklo, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je zal meehelpen om de ambachtelijke producten te produceren. Takenpakket: controleren van de machine parameters/ machine instellen netjes houden van de werkpost  oplossen van storingen, indien nodig kan u terugvallen op de hulp van een technieker de operator moet zelf geen bereidingen maken, de kok neemt dit voor zijn/haar rekening

  • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van Gavroy J-Contairbel in sociale netwerken
Look for responds of Gavroy J-Contairbel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gavroy J-Contairbel. Laat een reactie achter voor Gavroy J-Contairbel. Gavroy J-Contairbel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gavroy J-Contairbel. Leave a respond for Gavroy J-Contairbel. Gavroy J-Contairbel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gavroy J-Contairbel op de google maps. Adres en contacten Gavroy J-Contairbel
Location of Gavroy J-Contairbel on the google maps. Address and contacts of Gavroy J-Contairbel

Andere gerelateerde bedrijven als come Gavroy J-Contairbel Gavroy J-Contairbel: FLIKO SALES INTERNATIONAL NV | B.C. EURO-BOULE D'OR | FRANCOISE FREBUTTE | GE INTERNATIONAL INC. | N.F.

Other related companies as Gavroy J-Contairbel: FLIKO SALES INTERNATIONAL NV | B.C. EURO-BOULE D'OR | FRANCOISE FREBUTTE | GE INTERNATIONAL INC. | N.F.

Gavroy J-Contairbel is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gavroy J-Contairbel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05623321533. Het bedrijf Gavroy J-Contairbel bevindt zich op het adres: Rue du Lary 14; 6750; Musson (Mussy-la-Ville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 456,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van Gavroy J-Contairbel is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gavroy J-Contairbel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gavroy J-Contairbel, openstaande posities, locatie van Gavroy J-Contairbel op de kaart.

Gavroy J-Contairbel is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gavroy J-Contairbel, company assigned to the tax number BE05623321533. The company Gavroy J-Contairbel is located at the address: Rue du Lary 14; 6750; Musson (Mussy-la-Ville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 456,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair.
The main activity of Gavroy J-Contairbel is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gavroy J-Contairbel is not available. You also can look at reviews of Gavroy J-Contairbel, open positions, location of Gavroy J-Contairbel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gavroy J-Contairbel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gavroy J-Contairbel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gavroy J-Contairbel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gavroy J-Contairbel, employees, financial statistics.