EASY SELF-VINCENT MARDENS

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • EASY SELF-VINCENT MARDENS
Private companiesFurniture and Fixtures • EASY SELF-VINCENT MARDENS

Contactgegevens EASY SELF-VINCENT MARDENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EASY SELF-VINCENT MARDENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EASY SELF-VINCENT MARDENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Villas 59; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 538 27 70; 0475 37 28 29 (+32-02 538 27 70; 0475 37 28 29) 02 538 27 70; 0475 37 28 29 (+32-02 538 27 70; 0475 37 28 29)

Fax (fax): 02 538 27 70 (+32-02 538 27 70) 02 538 27 70 (+32-02 538 27 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EASY SELF-VINCENT MARDENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EASY SELF-VINCENT MARDENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EASY SELF-VINCENT MARDENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EASY SELF-VINCENT MARDENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EASY SELF-VINCENT MARDENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EASY SELF-VINCENT MARDENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EASY SELF-VINCENT MARDENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EASY SELF-VINCENT MARDENS
Products information EASY SELF-VINCENT MARDENS

BTW identificatienummer (tax): BE03029998779
Ondernemingsnummer: 5464294433
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in EASY SELF-VINCENT MARDENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EASY SELF-VINCENT MARDENS
(Get full report from official database of BE for EASY SELF-VINCENT MARDENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EASY SELF-VINCENT MARDENS
Addition kinds of activities for EASY SELF-VINCENT MARDENS

072101. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
635100. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
25910202. Microblinds | Micro blinds
33150309. Draad, staal: geïsoleerd of gepantserd | Wire, steel: insulated or armored
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment
54619905. donuts | Doughnuts
73239901. Commercieel (Mercantile) Credit Reporting Bureau | Commercial (mercantile) credit reporting bureau
80999904. Medische reddingsgroep | Medical rescue squad
96410000. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing

Werken bij EASY SELF-VINCENT MARDENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EASY SELF-VINCENT MARDENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EASY SELF-VINCENT MARDENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EASY SELF-VINCENT MARDENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een mechaniekers. Ben je op zoek naar een uitdagende job ? Heb je een goede technische kennis? Werk je graag in dagshiften? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als mechanieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische storingen op mechanisch vlak.. - Machines en installaties onderhouden.

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

    Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van EASY SELF-VINCENT MARDENS in sociale netwerken
Look for responds of EASY SELF-VINCENT MARDENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EASY SELF-VINCENT MARDENS. Laat een reactie achter voor EASY SELF-VINCENT MARDENS. EASY SELF-VINCENT MARDENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EASY SELF-VINCENT MARDENS. Leave a respond for EASY SELF-VINCENT MARDENS. EASY SELF-VINCENT MARDENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EASY SELF-VINCENT MARDENS op de google maps. Adres en contacten EASY SELF-VINCENT MARDENS
Location of EASY SELF-VINCENT MARDENS on the google maps. Address and contacts of EASY SELF-VINCENT MARDENS

Andere gerelateerde bedrijven als come EASY SELF-VINCENT MARDENS EASY SELF-VINCENT MARDENS: KAUTEX TEXTRON BENELUX BVBA | FA. BRUERS | ASIAN DRAGON | Van Nyen A | Finaspan NV

Other related companies as EASY SELF-VINCENT MARDENS: KAUTEX TEXTRON BENELUX BVBA | FA. BRUERS | ASIAN DRAGON | Van Nyen A | Finaspan NV

EASY SELF-VINCENT MARDENS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EASY SELF-VINCENT MARDENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03029998779. Het bedrijf EASY SELF-VINCENT MARDENS bevindt zich op het adres: Avenue des Villas 59; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 350,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in EASY SELF-VINCENT MARDENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EASY SELF-VINCENT MARDENS is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EASY SELF-VINCENT MARDENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EASY SELF-VINCENT MARDENS, openstaande posities, locatie van EASY SELF-VINCENT MARDENS op de kaart.

EASY SELF-VINCENT MARDENS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is EASY SELF-VINCENT MARDENS, company assigned to the tax number BE03029998779. The company EASY SELF-VINCENT MARDENS is located at the address: Avenue des Villas 59; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 350,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. Products created in EASY SELF-VINCENT MARDENS were not found.
The main activity of EASY SELF-VINCENT MARDENS is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EASY SELF-VINCENT MARDENS is not available. You also can look at reviews of EASY SELF-VINCENT MARDENS, open positions, location of EASY SELF-VINCENT MARDENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EASY SELF-VINCENT MARDENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EASY SELF-VINCENT MARDENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EASY SELF-VINCENT MARDENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EASY SELF-VINCENT MARDENS, employees, financial statistics.