Dupont Wouter BVBA

Contactgegevens Dupont Wouter BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dupont Wouter BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dupont Wouter BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schrijnstraat 20; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 21 10 43; 0475 24 25 51 (+32-015 21 10 43; 0475 24 25 51) 015 21 10 43; 0475 24 25 51 (+32-015 21 10 43; 0475 24 25 51)

Fax (fax): 015 21 07 21 (+32-015 21 07 21) 015 21 07 21 (+32-015 21 07 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dupont Wouter BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dupont Wouter BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dupont Wouter BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dupont Wouter BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dupont Wouter BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dupont Wouter BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dupont Wouter BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dupont Wouter BVBA
Products information Dupont Wouter BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03450225830
Ondernemingsnummer: 2766601562
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Plumbing contractors

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dupont Wouter BVBA
(Get full report from official database of BE for Dupont Wouter BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dupont Wouter BVBA
Addition kinds of activities for Dupont Wouter BVBA

027901. Worm boerderijen | Worm farms
32110200. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
32290802. Glaswerk, kunst of decoratief | Glassware, art or decorative
32550301. Baksteen, klei vuurvast | Brick, clay refractory
34529904. Noten, metaal | Nuts, metal
37140114. Gastanks, motorvoertuig | Gas tanks, motor vehicle
38510109. Bril | Spectacles
59630301. Boekverkoop, huis-naar-huis | Book sales, house-to-house
73810104. Beschermende diensten, wacht | Protective services, guard
76990503. Industrieel reinigen | Industrial equipment cleaning

Werken bij Dupont Wouter BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dupont Wouter BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dupont Wouter BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dupont Wouter BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

  • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

  • Verkoper Winkelbediende - fashion (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ambitieuze verkoper m/v? Wens jij te werken in Nieuwpoort? Hou je van stijlvolle kledij en volg je de laatste mode op de voet? Dan hebben wij een job voor jou! Als verkoper m/v in een casual, maar klassevolle kledingzaak in Nieuwpoort sta jij in voor de verkoop van kledij. Je benadert de klant op het juiste moment om zijn /haar behoeften te achterhalen. Je informeert en geeft advies aan de klant. Je rekent correct af aan de kassa. Je zorgt dat de winkel netjes ligt.

  • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van Dupont Wouter BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dupont Wouter BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dupont Wouter BVBA. Laat een reactie achter voor Dupont Wouter BVBA. Dupont Wouter BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dupont Wouter BVBA. Leave a respond for Dupont Wouter BVBA. Dupont Wouter BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dupont Wouter BVBA op de google maps. Adres en contacten Dupont Wouter BVBA
Location of Dupont Wouter BVBA on the google maps. Address and contacts of Dupont Wouter BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dupont Wouter BVBA Dupont Wouter BVBA: KRIS DE ZAEYER | Nys | JETHRO LIGHT | VIERDAAGSE VAN DE IJZER | GETMOBILE.TO

Other related companies as Dupont Wouter BVBA: KRIS DE ZAEYER | Nys | JETHRO LIGHT | VIERDAAGSE VAN DE IJZER | GETMOBILE.TO

Dupont Wouter BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dupont Wouter BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03450225830. Het bedrijf Dupont Wouter BVBA bevindt zich op het adres: Schrijnstraat 20; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 222,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Plumbing contractors.
De hoofdactiviteit van Dupont Wouter BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dupont Wouter BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dupont Wouter BVBA, openstaande posities, locatie van Dupont Wouter BVBA op de kaart.

Dupont Wouter BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dupont Wouter BVBA, company assigned to the tax number BE03450225830. The company Dupont Wouter BVBA is located at the address: Schrijnstraat 20; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 222,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Plumbing contractors.
The main activity of Dupont Wouter BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dupont Wouter BVBA is not available. You also can look at reviews of Dupont Wouter BVBA, open positions, location of Dupont Wouter BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dupont Wouter BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dupont Wouter BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dupont Wouter BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dupont Wouter BVBA, employees, financial statistics.