Debusschere R

Contactgegevens Debusschere R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Debusschere R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Debusschere R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turfstraat 12; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 35 19 13 (+32-089 35 19 13) 089 35 19 13 (+32-089 35 19 13)

Fax (fax): +32 (64) 672-68-97 +32 (64) 672-68-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Debusschere R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Debusschere R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Debusschere R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Debusschere R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Debusschere R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Debusschere R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Debusschere R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Debusschere R
Products information Debusschere R

BTW identificatienummer (tax): BE02879760742
Ondernemingsnummer: 5969940185
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Debusschere R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Debusschere R
(Get full report from official database of BE for Debusschere R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Debusschere R
Addition kinds of activities for Debusschere R

22111102. Ballondoek, katoen | Balloon cloth, cotton
24260105. Houten meubels, hardhout | Furniture squares, hardwood
28190921. Tin (stannic / stannous) verbindingen of zouten, anorganisch | Tin (stannic/stannous) compounds or salts, inorganic
39990110. Vibrators, elektrisch: ontworpen voor kapper en schoonheidswinkels | Vibrators, electric: designed for barber and beauty shops
50939909. Timmerhoutschroot | Lumber scrap
51530105. Tarwe | Wheat
62899902. Aandelen offerte dienst | Stock quotation service

Werken bij Debusschere R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Debusschere R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Debusschere R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Debusschere R. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenbestuurder (m/v) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE met geldige code 95. Je staat in voor het laden en lossen van zand, aarde en grind. Je moet nooit uitslapen. Er is een kans dat je de vrachtwagen mee naar huis kan nemen.

  • Lasgroepmedewerkers (Assen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent vertrouwd met meerdere soorten laswerk (halfautomaten, menggas, robotlassen) en je hebt inzicht in lasdraadvariaties en draadgeleiders. Je stelt zelfstandig lastoestellen en werkposten met behulp van hecht-, las- of afstelmallen. Je controleert de eerste producten volgens tekening en brengt waar nodig correcties aan. Buiten het lassen sta je ook in voor een aantal nevenbewerkingen (opstarten/stoppen, procescontrolemetingen, ingrijpen bij storingen, snijbranden, afwerken, slijpen, schuren, monteren).

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

  • Poets- en huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Begijnendijk en omgeving

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Take The Lead

    Type: Vaste Job

    We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kinesiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van Debusschere R in sociale netwerken
Look for responds of Debusschere R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Debusschere R. Laat een reactie achter voor Debusschere R. Debusschere R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Debusschere R. Leave a respond for Debusschere R. Debusschere R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Debusschere R op de google maps. Adres en contacten Debusschere R
Location of Debusschere R on the google maps. Address and contacts of Debusschere R

Andere gerelateerde bedrijven als come Debusschere R Debusschere R: WILLY | LUCENT TECHNOLOGIES | Rayjo NV | JEUGDHUIS JOKE | H. OLIVI?

Other related companies as Debusschere R: WILLY | LUCENT TECHNOLOGIES | Rayjo NV | JEUGDHUIS JOKE | H. OLIVI?

Debusschere R is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Debusschere R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02879760742. Het bedrijf Debusschere R bevindt zich op het adres: Turfstraat 12; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in Debusschere R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Debusschere R is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Debusschere R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Debusschere R, openstaande posities, locatie van Debusschere R op de kaart.

Debusschere R is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Debusschere R, company assigned to the tax number BE02879760742. The company Debusschere R is located at the address: Turfstraat 12; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 341,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. Products created in Debusschere R were not found.
The main activity of Debusschere R is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Debusschere R is not available. You also can look at reviews of Debusschere R, open positions, location of Debusschere R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Debusschere R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Debusschere R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Debusschere R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Debusschere R, employees, financial statistics.