De Brabander & Zn BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • De Brabander & Zn BVBA
Private companiesRailroad Transportation • De Brabander & Zn BVBA

Contactgegevens De Brabander & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Brabander & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Brabander & Zn BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grootzand 76; 9200; Dendermonde (Grembergen), België

Telefoon (phone): 052 21 44 69; 052 21 69 50 (+32-052 21 44 69; 052 21 69 50) 052 21 44 69; 052 21 69 50 (+32-052 21 44 69; 052 21 69 50)

Fax (fax): 052 21 05 41 (+32-052 21 05 41) 052 21 05 41 (+32-052 21 05 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Brabander & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Brabander & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Brabander & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Brabander & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Brabander & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Brabander & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Brabander & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Brabander & Zn BVBA
Products information De Brabander & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04267333984
Ondernemingsnummer: 3521087646
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in De Brabander & Zn BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Brabander & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for De Brabander & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Brabander & Zn BVBA
Addition kinds of activities for De Brabander & Zn BVBA

209500. Geroosterde koffie | Roasted coffee
382999. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
22110101. Bed linnen, katoen | Bed sheeting, cotton
33659900. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
35560108. Melkverwerkende machines, niet inbegrepen | Milk processing machinery, nec
38250242. X-y recorders (plotters), behalve computer randapparatuur. | X-y recorders (plotters), except computer peripheral equip.
39990501. Sigaren en sigarettenhouders | Cigar and cigarette holders
50880000. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies

Werken bij De Brabander & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Brabander & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Brabander & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Brabander & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Declarant export m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Lasser samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

  • Poetshulp regio Nazareth, Eke en Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Nazareth, Eke en Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van De Brabander & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Brabander & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Brabander & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor De Brabander & Zn BVBA. De Brabander & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Brabander & Zn BVBA. Leave a respond for De Brabander & Zn BVBA. De Brabander & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Brabander & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten De Brabander & Zn BVBA
Location of De Brabander & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of De Brabander & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Brabander & Zn BVBA De Brabander & Zn BVBA: DE BIEHAL | SA MONTAGE JEAN BOUTIQUE SA | OLIVIER VAN HUMBEECK | MAES | BAKKERIJ NEPTUNUS

Other related companies as De Brabander & Zn BVBA: DE BIEHAL | SA MONTAGE JEAN BOUTIQUE SA | OLIVIER VAN HUMBEECK | MAES | BAKKERIJ NEPTUNUS

De Brabander & Zn BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Brabander & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04267333984. Het bedrijf De Brabander & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Grootzand 76; 9200; Dendermonde (Grembergen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 463,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in De Brabander & Zn BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Brabander & Zn BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Brabander & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Brabander & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van De Brabander & Zn BVBA op de kaart.

De Brabander & Zn BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Brabander & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE04267333984. The company De Brabander & Zn BVBA is located at the address: Grootzand 76; 9200; Dendermonde (Grembergen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 463,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Installation. Products created in De Brabander & Zn BVBA were not found.
The main activity of De Brabander & Zn BVBA is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Brabander & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of De Brabander & Zn BVBA, open positions, location of De Brabander & Zn BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Brabander & Zn BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Brabander & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Brabander & Zn BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Brabander & Zn BVBA, employees, financial statistics.