D.A.C.

Contactgegevens D.A.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.A.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.A.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Lille 204; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 21 61 67 (+32-069 21 61 67) 069 21 61 67 (+32-069 21 61 67)

Fax (fax): 069 21 14 33 (+32-069 21 14 33) 069 21 14 33 (+32-069 21 14 33)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.A.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.A.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.A.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.A.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.A.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.A.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.A.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.A.C.
Products information D.A.C.

BTW identificatienummer (tax): BE02591644287
Ondernemingsnummer: 4784240722
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Heating (Central) - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.A.C.
(Get full report from official database of BE for D.A.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.A.C.
Addition kinds of activities for D.A.C.

517201. gassen | Gases
35679910. Verfbakken en drogen ovens | Paint baking and drying ovens
36489910. Onderwater verlichtingsinrichtingen | Underwater lighting fixtures
48229900. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
80210104. Mondpatoloog | Oral pathologist
95110401. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, federale overheid | Air, water, and solid waste management, federal government

Werken bij D.A.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.A.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.A.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.A.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: SALES AT SIZE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR LIMBURG (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DIASPOOR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie en administratie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. Natuurlijk is de hoofdbrok van de stof het hoofdstuk rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. We blijven je opvolgen en begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) Spelvormen en loopbaanbegeleiding De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 en vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:00 Plaats opleiding: Aartselaar, Antwerpsesteenweg 124. UITERSTE DATUM VOOR AANVRAAG 28 SEPTEMBER

Zoek naar antwoorden van D.A.C. in sociale netwerken
Look for responds of D.A.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.A.C.. Laat een reactie achter voor D.A.C.. D.A.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.A.C.. Leave a respond for D.A.C.. D.A.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.A.C. op de google maps. Adres en contacten D.A.C.
Location of D.A.C. on the google maps. Address and contacts of D.A.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come D.A.C. D.A.C.: RELAIS DOMAINE SOURCE | FREDDY VANDEKERCKHOVE | NIEUWPOORTSE WAPENSPORTKRING | NICOLE WINDMOLDERS | NEW CUSTOMSERVICE

Other related companies as D.A.C.: RELAIS DOMAINE SOURCE | FREDDY VANDEKERCKHOVE | NIEUWPOORTSE WAPENSPORTKRING | NICOLE WINDMOLDERS | NEW CUSTOMSERVICE

D.A.C. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.A.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02591644287. Het bedrijf D.A.C. bevindt zich op het adres: Chaussée de Lille 204; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van D.A.C. is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.A.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.A.C., openstaande posities, locatie van D.A.C. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D.A.C. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.A.C., company assigned to the tax number BE02591644287. The company D.A.C. is located at the address: Chaussée de Lille 204; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Heating (Central) - Mfg. & Whol..
The main activity of D.A.C. is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D.A.C. is not available. You also can look at reviews of D.A.C., open positions, location of D.A.C. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.A.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.A.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.A.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.A.C., employees, financial statistics.