D'Ortona SPRL

Contactgegevens D'Ortona SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'Ortona SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'Ortona SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Montigny 82; 6200; Ch?telet (Ch?telineau), België

Telefoon (phone): 071 38 21 71; 071 39 75 54 (+32-071 38 21 71; 071 39 75 54) 071 38 21 71; 071 39 75 54 (+32-071 38 21 71; 071 39 75 54)

Fax (fax): 071 39 75 54 (+32-071 39 75 54) 071 39 75 54 (+32-071 39 75 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'Ortona SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'Ortona SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'Ortona SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'Ortona SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'Ortona SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'Ortona SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'Ortona SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'Ortona SPRL
Products information D'Ortona SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01191436767
Ondernemingsnummer: 1878906250
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 209,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'Ortona SPRL
(Get full report from official database of BE for D'Ortona SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'Ortona SPRL
Addition kinds of activities for D'Ortona SPRL

502102. Huishoudelijke meubels | Household furniture
965101. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency
35799908. Shorthand machines | Shorthand machines
38230411. Elektrolytische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces | Electrolytic conductivity instruments, industrial process
82229901. Gemeenschapskollege | Community college

Werken bij D'Ortona SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'Ortona SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'Ortona SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'Ortona SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

  • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • Poetshulp Student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Waregem zijn wij op zoek naar een poetshulp voor de hygiënische taken binnen productie omgevingen, bedrijven, e.d. Urenregeling Maandag : 5u - 9u Dinsdag : 5u - 12u woensdag : 5u - 10u Donderdag : 5u - 9u Vrijdag : 5u - 12u

  • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TEC

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected]. Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van D'Ortona SPRL in sociale netwerken
Look for responds of D'Ortona SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'Ortona SPRL. Laat een reactie achter voor D'Ortona SPRL. D'Ortona SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'Ortona SPRL. Leave a respond for D'Ortona SPRL. D'Ortona SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'Ortona SPRL op de google maps. Adres en contacten D'Ortona SPRL
Location of D'Ortona SPRL on the google maps. Address and contacts of D'Ortona SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come D'Ortona SPRL D'Ortona SPRL: Wetec | Van Mechelen | Borkelmans Hilde | BERRY AUTOSERVICE | DELPUTTE

Other related companies as D'Ortona SPRL: Wetec | Van Mechelen | Borkelmans Hilde | BERRY AUTOSERVICE | DELPUTTE

D'Ortona SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'Ortona SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01191436767. Het bedrijf D'Ortona SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Montigny 82; 6200; Ch?telet (Ch?telineau). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 209,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van D'Ortona SPRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'Ortona SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'Ortona SPRL, openstaande posities, locatie van D'Ortona SPRL op de kaart.

D'Ortona SPRL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'Ortona SPRL, company assigned to the tax number BE01191436767. The company D'Ortona SPRL is located at the address: Rue de Montigny 82; 6200; Ch?telet (Ch?telineau). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 209,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of D'Ortona SPRL is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of D'Ortona SPRL is not available. You also can look at reviews of D'Ortona SPRL, open positions, location of D'Ortona SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'Ortona SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'Ortona SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'Ortona SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'Ortona SPRL, employees, financial statistics.