Chauffage-Central (Le)

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Chauffage-Central (Le)
Private companiesUnited States Postal Service • Chauffage-Central (Le)

Contactgegevens Chauffage-Central (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chauffage-Central (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Chauffage-Central (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Relais 49A; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 673 35 43; 0495 25 50 55 (+32-02 673 35 43; 0495 25 50 55) 02 673 35 43; 0495 25 50 55 (+32-02 673 35 43; 0495 25 50 55)

Fax (fax): 02 673 35 43 (+32-02 673 35 43) 02 673 35 43 (+32-02 673 35 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chauffage-Central (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chauffage-Central (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chauffage-Central (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chauffage-Central (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chauffage-Central (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chauffage-Central (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chauffage-Central (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chauffage-Central (Le)
Products information Chauffage-Central (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE05531585693
Ondernemingsnummer: 3593322753
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Chauffage-Central (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chauffage-Central (Le)
(Get full report from official database of BE for Chauffage-Central (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Chauffage-Central (Le)
Addition kinds of activities for Chauffage-Central (Le)

734900. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
781201. Filmproductie | Motion picture production
02519902. Capons, het opwekken van | Capons, raising of
28360201. Allergen, allergene extracten | Allergens, allergenic extracts
31310506. bovendeel | Uppers
79220106. Talent agent, theatraal | Talent agent, theatrical

Werken bij Chauffage-Central (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chauffage-Central (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chauffage-Central (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chauffage-Central (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

  • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

    Regio: SINT-JORIS-WEERT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

Zoek naar antwoorden van Chauffage-Central (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Chauffage-Central (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chauffage-Central (Le). Laat een reactie achter voor Chauffage-Central (Le). Chauffage-Central (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chauffage-Central (Le). Leave a respond for Chauffage-Central (Le). Chauffage-Central (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chauffage-Central (Le) op de google maps. Adres en contacten Chauffage-Central (Le)
Location of Chauffage-Central (Le) on the google maps. Address and contacts of Chauffage-Central (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Chauffage-Central (Le) Chauffage-Central (Le): Saeyvoet C | Debois P | PATRICE BAUDSON | J.L. ANDREUX | JEAN-JACQUES DENUIT

Other related companies as Chauffage-Central (Le): Saeyvoet C | Debois P | PATRICE BAUDSON | J.L. ANDREUX | JEAN-JACQUES DENUIT

Chauffage-Central (Le) is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chauffage-Central (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05531585693. Het bedrijf Chauffage-Central (Le) bevindt zich op het adres: Rue du Relais 49A; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in Chauffage-Central (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chauffage-Central (Le) is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chauffage-Central (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chauffage-Central (Le), openstaande posities, locatie van Chauffage-Central (Le) op de kaart.

Chauffage-Central (Le) is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chauffage-Central (Le), company assigned to the tax number BE05531585693. The company Chauffage-Central (Le) is located at the address: Rue du Relais 49A; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. Products created in Chauffage-Central (Le) were not found.
The main activity of Chauffage-Central (Le) is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chauffage-Central (Le) is not available. You also can look at reviews of Chauffage-Central (Le), open positions, location of Chauffage-Central (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chauffage-Central (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chauffage-Central (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chauffage-Central (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chauffage-Central (Le), employees, financial statistics.