CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA
Private companiesDepository Institutions • CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA

Contactgegevens CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de Plancenoit 11; 1380; Lasne (Plancenoit), België

Telefoon (phone): 02 633 43 46 (+32-02 633 43 46) 02 633 43 46 (+32-02 633 43 46)

Fax (fax): 02 633 40 45 (+32-02 633 40 45) 02 633 40 45 (+32-02 633 40 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA
Products information CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA

BTW identificatienummer (tax): BE08228729248
Ondernemingsnummer: 5161071777
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA
(Get full report from official database of BE for CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA
Addition kinds of activities for CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA

07230103. Vlasafscheidende diensten | Flax decorticating services
28920102. Detonatoren, hoge explosieven | Detonators, high explosives
34330207. Muurverwarmers, behalve elektrisch | Wall heaters, except electric
35320201. Amalgamatoren (metallurgische of mijnbouwmachines) | Amalgamators (metallurgical or mining machinery)
39490604. Wading zwembaden, plastic beklede stof | Wading pools, plastic coated fabric
50120104. Vans, noncommercial | Vans, noncommercial
51360302. Leren en schapen beklede kleding, mannen en jongens ' | Leather and sheep lined clothing, men's and boys'

Werken bij CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Vaste Job

    Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA in sociale netwerken
Look for responds of CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA. Laat een reactie achter voor CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA. CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA. Leave a respond for CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA. CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA op de google maps. Adres en contacten CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA
Location of CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA on the google maps. Address and contacts of CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA: PARCS A CONTENEURS NANDRIN | BAKK. VAN DE VREKEN GEBRS | HAUS FORT-MICHELS | INST.RADIO?LECT.-CIN?MAT. | Groupe M茅dical Cinquantenaire ASBL

Other related companies as CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA: PARCS A CONTENEURS NANDRIN | BAKK. VAN DE VREKEN GEBRS | HAUS FORT-MICHELS | INST.RADIO?LECT.-CIN?MAT. | Groupe M茅dical Cinquantenaire ASBL

CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08228729248. Het bedrijf CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA bevindt zich op het adres: Place de Plancenoit 11; 1380; Lasne (Plancenoit). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA, openstaande posities, locatie van CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA op de kaart.

CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA, company assigned to the tax number BE08228729248. The company CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA is located at the address: Place de Plancenoit 11; 1380; Lasne (Plancenoit). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heating Central - Installation. Products created in CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA were not found.
The main activity of CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA is not available. You also can look at reviews of CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA, open positions, location of CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAUFFAGE ET VENTILATION LASNE SA, employees, financial statistics.