Bruyndoncx Technische Wooninrichting

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Bruyndoncx Technische Wooninrichting
Private companiesLeather and Leather Products • Bruyndoncx Technische Wooninrichting

Contactgegevens Bruyndoncx Technische Wooninrichting: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bruyndoncx Technische Wooninrichting: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bruyndoncx Technische Wooninrichting

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hovestraat 1; 2370; Arendonk, België

Telefoon (phone): 014 67 72 39 (+32-014 67 72 39) 014 67 72 39 (+32-014 67 72 39)

Fax (fax): +32 (56) 164-50-51 +32 (56) 164-50-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bruyndoncx Technische Wooninrichting: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bruyndoncx Technische Wooninrichting"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bruyndoncx Technische Wooninrichting"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bruyndoncx Technische Wooninrichting, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bruyndoncx Technische Wooninrichting. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bruyndoncx Technische Wooninrichting, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bruyndoncx Technische Wooninrichting. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bruyndoncx Technische Wooninrichting
Products information Bruyndoncx Technische Wooninrichting

BTW identificatienummer (tax): BE03198913574
Ondernemingsnummer: 5438751220
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bruyndoncx Technische Wooninrichting
(Get full report from official database of BE for Bruyndoncx Technische Wooninrichting)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bruyndoncx Technische Wooninrichting
Addition kinds of activities for Bruyndoncx Technische Wooninrichting

078202. Grasdiensten | Lawn services
286199. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
07210300. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
13829900. Oplossingen voor olie en gas, niet inbegrepen | Oil and gas exploration services, nec
17990610. Vensterbehandelingsinstallatie | Window treatment installation
20340304. Groenten, gevriesdroogd | Vegetables, freeze-dried
37699905. Neuskegels, geleide raketten | Nose cones, guided missiles
50630216. Schakelaars | Switchboards
50849909. Propanomzetters | Propane conversion equipment

Werken bij Bruyndoncx Technische Wooninrichting: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bruyndoncx Technische Wooninrichting: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bruyndoncx Technische Wooninrichting. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bruyndoncx Technische Wooninrichting. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

  • LEERCONTRACT KAPSTER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van Bruyndoncx Technische Wooninrichting in sociale netwerken
Look for responds of Bruyndoncx Technische Wooninrichting in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bruyndoncx Technische Wooninrichting. Laat een reactie achter voor Bruyndoncx Technische Wooninrichting. Bruyndoncx Technische Wooninrichting bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bruyndoncx Technische Wooninrichting. Leave a respond for Bruyndoncx Technische Wooninrichting. Bruyndoncx Technische Wooninrichting on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bruyndoncx Technische Wooninrichting op de google maps. Adres en contacten Bruyndoncx Technische Wooninrichting
Location of Bruyndoncx Technische Wooninrichting on the google maps. Address and contacts of Bruyndoncx Technische Wooninrichting

Andere gerelateerde bedrijven als come Bruyndoncx Technische Wooninrichting Bruyndoncx Technische Wooninrichting: D.I.S.A. | MICHELINE SERVAEYGE | IMMO STASSART | Esprit Isabelle | Vanderhoydonck NV

Other related companies as Bruyndoncx Technische Wooninrichting: D.I.S.A. | MICHELINE SERVAEYGE | IMMO STASSART | Esprit Isabelle | Vanderhoydonck NV

Bruyndoncx Technische Wooninrichting is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bruyndoncx Technische Wooninrichting, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03198913574. Het bedrijf Bruyndoncx Technische Wooninrichting bevindt zich op het adres: Hovestraat 1; 2370; Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van Bruyndoncx Technische Wooninrichting is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bruyndoncx Technische Wooninrichting is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bruyndoncx Technische Wooninrichting, openstaande posities, locatie van Bruyndoncx Technische Wooninrichting op de kaart.

Bruyndoncx Technische Wooninrichting is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bruyndoncx Technische Wooninrichting, company assigned to the tax number BE03198913574. The company Bruyndoncx Technische Wooninrichting is located at the address: Hovestraat 1; 2370; Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of Bruyndoncx Technische Wooninrichting is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bruyndoncx Technische Wooninrichting is not available. You also can look at reviews of Bruyndoncx Technische Wooninrichting, open positions, location of Bruyndoncx Technische Wooninrichting on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bruyndoncx Technische Wooninrichting, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bruyndoncx Technische Wooninrichting, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bruyndoncx Technische Wooninrichting, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bruyndoncx Technische Wooninrichting, employees, financial statistics.