TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV
Private companiesRailroad Transportation • TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV

Contactgegevens TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ieperstr. 144a 8830 Hooglede - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-70-06-91 32-51-70-06-91

Fax (fax): 32-51-70-28-12 32-51-70-28-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV
Products information TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE02602630615
Ondernemingsnummer: 9831359863
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 629,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engines, internal combustion - components and parts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV
(Get full report from official database of BE for TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV
Addition kinds of activities for TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV

20350205. Uien, gepekeld | Onions, pickled
22820400. Tapijt- en tapijngaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet and rug yarn: twisting, winding, or spooling
24110203. Piketten en eilanden: rond of gesplitst | Pickets and paling: round or split
38260606. Neutronactivering | Neutron activation
70339904. Aanhangwagenpark | Trailer park

Werken bij TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • Jobstudent bouwkunde (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV in sociale netwerken
Look for responds of TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV. Laat een reactie achter voor TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV. TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV. Leave a respond for TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV. TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV op de google maps. Adres en contacten TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV
Location of TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV on the google maps. Address and contacts of TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV: Priso | ALAIN PORQUET | PAUL MATHIEU | Vaessen H | Decofun nv

Other related companies as TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV: Priso | ALAIN PORQUET | PAUL MATHIEU | Vaessen H | Decofun nv

TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02602630615. Het bedrijf TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV bevindt zich op het adres: Ieperstr. 144a 8830 Hooglede - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 629,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Engines, internal combustion - components and parts. Producten gemaakt in TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV, openstaande posities, locatie van TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV op de kaart.

TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV, company assigned to the tax number BE02602630615. The company TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV is located at the address: Ieperstr. 144a 8830 Hooglede - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 629,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Engines, internal combustion - components and parts. Products created in TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV were not found.
The main activity of TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV is not available. You also can look at reviews of TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV, open positions, location of TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TURBO'S HOET PARTS & REVISIE NV, employees, financial statistics.