Van Tendeloo & Zn

Contactgegevens Van Tendeloo & Zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Tendeloo & Zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Tendeloo & Zn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bouwelsesteenweg 32; 2560; Nijlen, België

Telefoon (phone): 03 481 81 83 (+32-03 481 81 83) 03 481 81 83 (+32-03 481 81 83)

Fax (fax): +32 (11) 136-45-69 +32 (11) 136-45-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Tendeloo & Zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Tendeloo & Zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Tendeloo & Zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Tendeloo & Zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Tendeloo & Zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Tendeloo & Zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Tendeloo & Zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Tendeloo & Zn
Products information Van Tendeloo & Zn

BTW identificatienummer (tax): BE03087951660
Ondernemingsnummer: 5762847900
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Van Tendeloo & Zn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating apparatus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Tendeloo & Zn
(Get full report from official database of BE for Van Tendeloo & Zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Tendeloo & Zn
Addition kinds of activities for Van Tendeloo & Zn

01810201. Bloemistengroenten, geteeld: groei van | Florists' greens, cultivated: growing of
22519900. Damesmode, behalve sokken, nec | Women's hosiery, except socks, nec
26310100. bekledingsbord | Linerboard
34439916. lasverbindingen | Weldments
37140306. Zonnedaken, motorvoertuig | Sun roofs, motor vehicle
39990105. Haardrogers, ontworpen voor schoonheidssalons | Hair driers, designed for beauty parlors
50450101. Schijven | Disk drives
50720100. Bouten, moeren en schroeven | Bolts, nuts, and screws
59419910. Speciaal sportbenodigdheden, nec | Specialty sport supplies, nec

Werken bij Van Tendeloo & Zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Tendeloo & Zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Tendeloo & Zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Tendeloo & Zn. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Van Tendeloo & Zn in sociale netwerken
Look for responds of Van Tendeloo & Zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Tendeloo & Zn. Laat een reactie achter voor Van Tendeloo & Zn. Van Tendeloo & Zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Tendeloo & Zn. Leave a respond for Van Tendeloo & Zn. Van Tendeloo & Zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Tendeloo & Zn op de google maps. Adres en contacten Van Tendeloo & Zn
Location of Van Tendeloo & Zn on the google maps. Address and contacts of Van Tendeloo & Zn

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Tendeloo & Zn Van Tendeloo & Zn: Smets Rommes BVBA | NOKIA | COIFFURE PEGGY | LOOTVOET LOUIS | APTCV - abbaye de Villers-la-Ville

Other related companies as Van Tendeloo & Zn: Smets Rommes BVBA | NOKIA | COIFFURE PEGGY | LOOTVOET LOUIS | APTCV - abbaye de Villers-la-Ville

Van Tendeloo & Zn is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Tendeloo & Zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03087951660. Het bedrijf Van Tendeloo & Zn bevindt zich op het adres: Bouwelsesteenweg 32; 2560; Nijlen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 719,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating apparatus. Producten gemaakt in Van Tendeloo & Zn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Tendeloo & Zn is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Tendeloo & Zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Tendeloo & Zn, openstaande posities, locatie van Van Tendeloo & Zn op de kaart.

Van Tendeloo & Zn is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Tendeloo & Zn, company assigned to the tax number BE03087951660. The company Van Tendeloo & Zn is located at the address: Bouwelsesteenweg 32; 2560; Nijlen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 719,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating apparatus. Products created in Van Tendeloo & Zn were not found.
The main activity of Van Tendeloo & Zn is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Tendeloo & Zn is not available. You also can look at reviews of Van Tendeloo & Zn, open positions, location of Van Tendeloo & Zn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Tendeloo & Zn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Tendeloo & Zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Tendeloo & Zn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Tendeloo & Zn, employees, financial statistics.