SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA

Contactgegevens SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Porte Des Batisseurs 20 7730 Estaimpuis - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-48-20-40 32-56-48-20-40

Fax (fax): 32-56-48-20-41 32-56-48-20-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA
Products information SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA

BTW identificatienummer (tax): BE07593719482
Ondernemingsnummer: 6837585449
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 196,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cleaning machines, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA
(Get full report from official database of BE for SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA
Addition kinds of activities for SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA

386102. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
14220101. Landbouwkalksteen, grond | Agricultural limestone, ground
15419912. Magazijnbouw | Warehouse construction
27599917. Textieldrukrollen: gravure | Textile printing rolls: engraving
30699902. Ballen, rubber | Balls, rubber
35690101. Filterelementen, vloeistof, hydraulische lijn | Filter elements, fluid, hydraulic line
36610112. Telefoons, geluid aangedreven (geen batterij) | Telephones, sound powered (no battery)
36749909. Siliconenplaten, chemisch gedoteerd | Silicon wafers, chemically doped
76990801. Reparatie van laboratoriuminstrumenten | Laboratory instrument repair

Werken bij SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister met ervaring (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U hebt reeds een aantal jaar ervaring als bekister en een stabiel werkverleden. Zwaar werk schrikt u niet af.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Jobstudent bouwkunde (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio ROESELARE-IZEGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: RI2018

  • kinesitherapeut (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KINé TIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een fijne, zelfstandige collega (regio Balen) voor een voltijdse job op zelfstandige basis, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisaties en ervaring zijn geen must, maar is altijd fijn als aanvulling in de praktijk. U wordt zowel ingezet tijdens huisbezoeken, de praktijk en/of een instelling met mentaal gehandicapte personen gelegen te Mol. Benieuwd naar onze praktijk en specialisaties, surf naar http://www.kinetim.be . Ben je een gemotiveerd, leergierig, sociaal persoon en kijkt u er naar uit om met andere collega's samen te werken? Stuur ons een mailtje : [email protected] of neem contact met ons op 0476/78 89 42

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA in sociale netwerken
Look for responds of SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA. Laat een reactie achter voor SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA. SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA. Leave a respond for SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA. SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA op de google maps. Adres en contacten SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA
Location of SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA on the google maps. Address and contacts of SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA: A.B.V.V.-VOEDING TURNHOUT | Assys G | Loix A | VL & VD SERVICES | XAVIER GILLOT

Other related companies as SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA: A.B.V.V.-VOEDING TURNHOUT | Assys G | Loix A | VL & VD SERVICES | XAVIER GILLOT

SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07593719482. Het bedrijf SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA bevindt zich op het adres: Porte Des Batisseurs 20 7730 Estaimpuis - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 196,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cleaning machines, industrial. Producten gemaakt in SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA, openstaande posities, locatie van SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA op de kaart.

SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA, company assigned to the tax number BE07593719482. The company SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA is located at the address: Porte Des Batisseurs 20 7730 Estaimpuis - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 196,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cleaning machines, industrial. Products created in SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA were not found.
The main activity of SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA is not available. You also can look at reviews of SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA, open positions, location of SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCIETE EUROPEENNE DE MAINTENANCE ET DE BATIMENT SA, employees, financial statistics.