Louw Koeltechniek B.V.B.A.

Contactgegevens Louw Koeltechniek B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Louw Koeltechniek B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Louw Koeltechniek B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 180bus 14 3110 Rotselaar, België

Telefoon (phone): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

Fax (fax): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Louw Koeltechniek B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Louw Koeltechniek B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Louw Koeltechniek B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Louw Koeltechniek B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Louw Koeltechniek B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Louw Koeltechniek B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Louw Koeltechniek B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Louw Koeltechniek B.V.B.A.
Products information Louw Koeltechniek B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07642883300
Ondernemingsnummer: 8498443603
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Industrial cooling plants; Refrigerating machines and freezing plants; Refrigeration equipment; Refrigeration systems for laboratories; Vacuum freeze dryers; Vacuum technology

Product categorie (product category): Heat Pumps

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Louw Koeltechniek B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Louw Koeltechniek B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Louw Koeltechniek B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Louw Koeltechniek B.V.B.A.

322900. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
794101. Professionele en semi-professionele sportclubs | Professional and semi-professional sports clubs
23939902. Kussens, behalve lente en tapijt: aangekochte materialen | Cushions, except spring and carpet: purchased materials
28190917. Mercurius, opnieuw afgestemd | Mercury, redistilled
28740105. Superfosfaten, ammoniak of niet ammoniak | Superphosphates, ammoniated or not ammoniated
30690106. Medische diverse, rubberen | Medical sundries, rubber
51499906. Pizza levert | Pizza supplies

Werken bij Louw Koeltechniek B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Louw Koeltechniek B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Louw Koeltechniek B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Louw Koeltechniek B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als automecanicien, behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: - Elektrische en mechanische herstellingen - Na intensieve en grondige opleiding: stellen van diagnoses - Rapporteren aan de werkplaatsleider - Informeren van jouw klanten

  • Huishoudhulpen regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Student (+18) | Laden en lossen | Herentals | 14/9 - 19/9 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het laden en lossen van goederen bij een firma in Herentals. Voor dit logistieke bedrijf zal je instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagens die toekomen en vertrekken. De magazijniers zetten de goederen voor jou klaar en jij staat in voor alles correct in te laden voor vertrek. Je werkt in daguren vanaf 8.00 - 15.30 uur, in de periode van vrijdag 14/9 tot en met woensdag 19/9. Je kan enkele lossen dagen laden en lossen en een extra centje bijverdienen.

  • Kelner studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob in de horeca? Geen ervaring vereist.

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een eerste vaste functie. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties; dit kan op de afdeling marketing, communicatie of zelfs de technische afdeling.

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van Louw Koeltechniek B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Louw Koeltechniek B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Louw Koeltechniek B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Louw Koeltechniek B.V.B.A.. Louw Koeltechniek B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Louw Koeltechniek B.V.B.A.. Leave a respond for Louw Koeltechniek B.V.B.A.. Louw Koeltechniek B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Louw Koeltechniek B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Louw Koeltechniek B.V.B.A.
Location of Louw Koeltechniek B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Louw Koeltechniek B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Louw Koeltechniek B.V.B.A. Louw Koeltechniek B.V.B.A.: Centrum voor Ervaringsgericht Onderwijs VZW | T.E.P. SPRL-All for Pool SPRL | HUBLET MAXIME | Taxis Willy | L.A. SYSTEMS

Other related companies as Louw Koeltechniek B.V.B.A.: Centrum voor Ervaringsgericht Onderwijs VZW | T.E.P. SPRL-All for Pool SPRL | HUBLET MAXIME | Taxis Willy | L.A. SYSTEMS

Louw Koeltechniek B.V.B.A. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Louw Koeltechniek B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07642883300. Het bedrijf Louw Koeltechniek B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Stationsstraat 180bus 14 3110 Rotselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heat Pumps. Lijst met producten zijn Industrial cooling plants; Refrigerating machines and freezing plants; Refrigeration equipment; Refrigeration systems for laboratories; Vacuum freeze dryers; Vacuum technology.
De hoofdactiviteit van Louw Koeltechniek B.V.B.A. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Louw Koeltechniek B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Louw Koeltechniek B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Louw Koeltechniek B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Louw Koeltechniek B.V.B.A. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Louw Koeltechniek B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07642883300. The company Louw Koeltechniek B.V.B.A. is located at the address: Stationsstraat 180bus 14 3110 Rotselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heat Pumps. List of products are Industrial cooling plants; Refrigerating machines and freezing plants; Refrigeration equipment; Refrigeration systems for laboratories; Vacuum freeze dryers; Vacuum technology.
The main activity of Louw Koeltechniek B.V.B.A. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Louw Koeltechniek B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Louw Koeltechniek B.V.B.A., open positions, location of Louw Koeltechniek B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Louw Koeltechniek B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Louw Koeltechniek B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Louw Koeltechniek B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Louw Koeltechniek B.V.B.A., employees, financial statistics.