Wese Optique

Contactgegevens Wese Optique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wese Optique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wese Optique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Evêché 9; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 21 42 56 (+32-067 21 42 56) 067 21 42 56 (+32-067 21 42 56)

Fax (fax): 067 21 42 56; 067 22 05 22 (+32-067 21 42 56; 067 22 05 22) 067 21 42 56; 067 22 05 22 (+32-067 21 42 56; 067 22 05 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wese Optique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wese Optique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wese Optique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wese Optique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wese Optique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wese Optique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wese Optique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wese Optique
Products information Wese Optique

BTW identificatienummer (tax): BE06000427246
Ondernemingsnummer: 5454132080
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 445,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Opticians - Retail

Product categorie (product category): Hearing aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wese Optique
(Get full report from official database of BE for Wese Optique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wese Optique
Addition kinds of activities for Wese Optique

5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
254199. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
23690201. Badpakken en badpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathing suits and swimwear: girls', children's, and infants'
26799901. Boekomslag, papier | Book covers, paper
34420302. Schermen, raam, metaal | Screens, window, metal
35539911. Persen voor het maken van spaanplaat, hardboard, multiplex, enz. | Presses for making particleboard, hardboard, plywood, etc.
35560401. Brouwerijen en Mouters 'machines | Brewers' and maltsters' machinery
38250302. Ampère-uur meter | Ampere-hour meters
72990202. Stoombad | Steam bath

Werken bij Wese Optique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wese Optique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wese Optique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wese Optique. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Vivid Resourcing - Lead .NET Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Brussels is looking for a Senior .NET developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role You will take a leading role in a development team. Development and support of application team Deal and risk management - Web API and deal booking   Required Skills A strong background in .NET core Strong knowledge of C# Good understanding of complex systems & business processes Test driven development Should be able to deploy oneself within a multi-functioning team Through knowledge of SQL Knowledge of Cloud technologies - AWS is desirable Knowledge of MongoDB is advantageous Experience working with REST API's would be advantageous Development experience with Angular and Python is a bonus Good knowledge of financial products - Forwards, Swaps, Options is beneficial Must speak at least a professional level of French English is also highly desirable   Details  Location: Brussels    Duration: 12 Months (plus extensions) Start Date: ASAP    If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van Wese Optique in sociale netwerken
Look for responds of Wese Optique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wese Optique. Laat een reactie achter voor Wese Optique. Wese Optique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wese Optique. Leave a respond for Wese Optique. Wese Optique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wese Optique op de google maps. Adres en contacten Wese Optique
Location of Wese Optique on the google maps. Address and contacts of Wese Optique

Andere gerelateerde bedrijven als come Wese Optique Wese Optique: TCT (TENNIS CLUB DE TROOZ) SA | VALERIE V | BUREAU ECHIM | 'T CASTEELKEN | Standing NV

Other related companies as Wese Optique: TCT (TENNIS CLUB DE TROOZ) SA | VALERIE V | BUREAU ECHIM | 'T CASTEELKEN | Standing NV

Wese Optique is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wese Optique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06000427246. Het bedrijf Wese Optique bevindt zich op het adres: Rue de l'Evêché 9; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 445,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hearing aids. Lijst met producten zijn Opticians - Retail.
De hoofdactiviteit van Wese Optique is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wese Optique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wese Optique, openstaande posities, locatie van Wese Optique op de kaart.

Wese Optique is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wese Optique, company assigned to the tax number BE06000427246. The company Wese Optique is located at the address: Rue de l'Evêché 9; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 445,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hearing aids. List of products are Opticians - Retail.
The main activity of Wese Optique is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Wese Optique is not available. You also can look at reviews of Wese Optique, open positions, location of Wese Optique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wese Optique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wese Optique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wese Optique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wese Optique, employees, financial statistics.