Simonis M

Contactgegevens Simonis M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Simonis M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Simonis M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Sainte-Gertrude 27; 4670; Blégny (Trembleur), België

Telefoon (phone): 04 387 64 90 (+32-04 387 64 90) 04 387 64 90 (+32-04 387 64 90)

Fax (fax): +32 (71) 955-82-92 +32 (71) 955-82-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Simonis M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Simonis M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Simonis M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Simonis M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Simonis M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Simonis M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Simonis M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Simonis M
Products information Simonis M

BTW identificatienummer (tax): BE03083557128
Ondernemingsnummer: 1944000244
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Opticians - Retail

Product categorie (product category): Hearing aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Simonis M
(Get full report from official database of BE for Simonis M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Simonis M
Addition kinds of activities for Simonis M

299901. Cokes | Coke
508407. Instrumenten en controleapparatuur | Instruments and control equipment
564100. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
14990107. Ruby mijnbouw | Ruby mining
96210203. Autoriteit vergunning en inspectie kantoor, overheid | Motor vehicle licensing and inspection office, government

Werken bij Simonis M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Simonis M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Simonis M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Simonis M. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Dringend - Chauffeur CE voor Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot bedrijf in Kampenhout zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur met CE-rijbewijs voor nationale en internationale ritten. ADR is niet verplicht maar wel een pluspunt. Je doet ongeveer 10-tal klanten per dag en je moet ook zelf laden/lossen met transpallet of elektrische transpallet. Starten doe je steeds om 6u00 tot ongeveer 17u - 18u. Je tewerkstellingsplaats is in Kampenhout

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • Floor Manager 30u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Dakdekker platte daken (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: LIMBURGSE INDUSTRIELE DAKWERKEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er om onze ploeg te versterken. Je staat in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van de bekleding van platte daken (roofing).

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

Zoek naar antwoorden van Simonis M in sociale netwerken
Look for responds of Simonis M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Simonis M. Laat een reactie achter voor Simonis M. Simonis M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Simonis M. Leave a respond for Simonis M. Simonis M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Simonis M op de google maps. Adres en contacten Simonis M
Location of Simonis M on the google maps. Address and contacts of Simonis M

Andere gerelateerde bedrijven als come Simonis M Simonis M: POSA NV | EQUICHASSE | P.C. FANNY NISMOISE | LAUWERS & PARTNERS | BAKKERIJ JONCKERS

Other related companies as Simonis M: POSA NV | EQUICHASSE | P.C. FANNY NISMOISE | LAUWERS & PARTNERS | BAKKERIJ JONCKERS

Simonis M is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Simonis M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03083557128. Het bedrijf Simonis M bevindt zich op het adres: Place Sainte-Gertrude 27; 4670; Blégny (Trembleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hearing aids. Lijst met producten zijn Opticians - Retail.
De hoofdactiviteit van Simonis M is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Simonis M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Simonis M, openstaande posities, locatie van Simonis M op de kaart.

Simonis M is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Simonis M, company assigned to the tax number BE03083557128. The company Simonis M is located at the address: Place Sainte-Gertrude 27; 4670; Blégny (Trembleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 812,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hearing aids. List of products are Opticians - Retail.
The main activity of Simonis M is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Simonis M is not available. You also can look at reviews of Simonis M, open positions, location of Simonis M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Simonis M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Simonis M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Simonis M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Simonis M, employees, financial statistics.