U.O.A.D

Contactgegevens U.O.A.D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data U.O.A.D: address, phone, fax, email, website, opening hours

U.O.A.D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Ruisseau 6; 5340; Gesves (Mozet), België

Telefoon (phone): 081 58 22 38 (+32-081 58 22 38) 081 58 22 38 (+32-081 58 22 38)

Fax (fax): +32 (2) 322-68-31 +32 (2) 322-68-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) U.O.A.D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "U.O.A.D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "U.O.A.D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van U.O.A.D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen U.O.A.D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of U.O.A.D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees U.O.A.D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti U.O.A.D
Products information U.O.A.D

BTW identificatienummer (tax): BE07315216064
Ondernemingsnummer: 8943115234
Hoofdstad (capital): 590,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 513,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Social service organizations

Product categorie (product category): Health centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor U.O.A.D
(Get full report from official database of BE for U.O.A.D)

Aanvulling soorten activiteiten voor U.O.A.D
Addition kinds of activities for U.O.A.D

509302. Metalen afval en afvalstoffen | Metal scrap and waste materials
782201. Filmuitwisseling | Film exchange services
25110204. Stoelen, gebogenhout | Chairs, bentwood
27599911. Laser printen | Laser printing
33579902. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
34439905. Ducting, metalen plaat | Ducting, metal plate
35450210. Reamers, gereedschapsmiddelen | Reamers, machine tool
39440109. Wagons: coaster, express en speel: kinderen | Wagons: coaster, express, and play: children's
63119901. Beoordeling levensverzekeringsagenten | Assessment life insurance agents

Werken bij U.O.A.D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in U.O.A.D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor U.O.A.D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for U.O.A.D. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van U.O.A.D in sociale netwerken
Look for responds of U.O.A.D in social networks

Lees alle opmerkingen voor U.O.A.D. Laat een reactie achter voor U.O.A.D. U.O.A.D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for U.O.A.D. Leave a respond for U.O.A.D. U.O.A.D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie U.O.A.D op de google maps. Adres en contacten U.O.A.D
Location of U.O.A.D on the google maps. Address and contacts of U.O.A.D

Andere gerelateerde bedrijven als come U.O.A.D U.O.A.D: Peeters F | BEAUTY CENTER | LA MARTINGALE | FA. MARCO | Andino

Other related companies as U.O.A.D: Peeters F | BEAUTY CENTER | LA MARTINGALE | FA. MARCO | Andino

U.O.A.D is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is U.O.A.D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07315216064. Het bedrijf U.O.A.D bevindt zich op het adres: Rue du Ruisseau 6; 5340; Gesves (Mozet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 590,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 513,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Health centers. Lijst met producten zijn Social service organizations.
De hoofdactiviteit van U.O.A.D is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van U.O.A.D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van U.O.A.D, openstaande posities, locatie van U.O.A.D op de kaart.

U.O.A.D is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is U.O.A.D, company assigned to the tax number BE07315216064. The company U.O.A.D is located at the address: Rue du Ruisseau 6; 5340; Gesves (Mozet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 590,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 513,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Health centers. List of products are Social service organizations.
The main activity of U.O.A.D is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of U.O.A.D is not available. You also can look at reviews of U.O.A.D, open positions, location of U.O.A.D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over U.O.A.D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf U.O.A.D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about U.O.A.D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company U.O.A.D, employees, financial statistics.