Maison Médicale de Watermael-Boitsfort

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Maison Médicale de Watermael-Boitsfort
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Maison Médicale de Watermael-Boitsfort

Contactgegevens Maison Médicale de Watermael-Boitsfort: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maison Médicale de Watermael-Boitsfort: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maison Médicale de Watermael-Boitsfort

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Pré des Agneaux 4; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 660 96 34 (+32-02 660 96 34) 02 660 96 34 (+32-02 660 96 34)

Fax (fax): +32 (84) 786-57-65 +32 (84) 786-57-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maison Médicale de Watermael-Boitsfort: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maison Médicale de Watermael-Boitsfort"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maison Médicale de Watermael-Boitsfort"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maison Médicale de Watermael-Boitsfort, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maison Médicale de Watermael-Boitsfort. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maison Médicale de Watermael-Boitsfort, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maison Médicale de Watermael-Boitsfort. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maison Médicale de Watermael-Boitsfort
Products information Maison Médicale de Watermael-Boitsfort

BTW identificatienummer (tax): BE05290985107
Ondernemingsnummer: 3761413574
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 316,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Maison Médicale de Watermael-Boitsfort zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maison Médicale de Watermael-Boitsfort
(Get full report from official database of BE for Maison Médicale de Watermael-Boitsfort)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maison Médicale de Watermael-Boitsfort
Addition kinds of activities for Maison Médicale de Watermael-Boitsfort

509400. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
13890305. Swabbing Wells | Swabbing wells
17529906. Veerkrachtige vloer leggen | Resilient floor laying
22999906. Hempgaren, draad, roving en textiel | Hemp yarn, thread, roving, and textiles
23710104. Jassen, vacht | Coats, fur
27969900. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
28650107. Kleur meren of toners | Color lakes or toners
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
79991602. Rafting tours | Rafting tours

Werken bij Maison Médicale de Watermael-Boitsfort: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maison Médicale de Watermael-Boitsfort: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maison Médicale de Watermael-Boitsfort. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maison Médicale de Watermael-Boitsfort. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

  • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - De Hoop (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    De Hoop (Waregem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van Maison Médicale de Watermael-Boitsfort in sociale netwerken
Look for responds of Maison Médicale de Watermael-Boitsfort in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maison Médicale de Watermael-Boitsfort. Laat een reactie achter voor Maison Médicale de Watermael-Boitsfort. Maison Médicale de Watermael-Boitsfort bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maison Médicale de Watermael-Boitsfort. Leave a respond for Maison Médicale de Watermael-Boitsfort. Maison Médicale de Watermael-Boitsfort on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maison Médicale de Watermael-Boitsfort op de google maps. Adres en contacten Maison Médicale de Watermael-Boitsfort
Location of Maison Médicale de Watermael-Boitsfort on the google maps. Address and contacts of Maison Médicale de Watermael-Boitsfort

Andere gerelateerde bedrijven als come Maison Médicale de Watermael-Boitsfort Maison Médicale de Watermael-Boitsfort: ETABLISSEMENTS GAUME SA | DCM ELECTRO | CR?CHE LA CICOGNE | ISABELLE MOINIL | Vermo BVBA

Other related companies as Maison Médicale de Watermael-Boitsfort: ETABLISSEMENTS GAUME SA | DCM ELECTRO | CR?CHE LA CICOGNE | ISABELLE MOINIL | Vermo BVBA

Maison Médicale de Watermael-Boitsfort is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maison Médicale de Watermael-Boitsfort, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05290985107. Het bedrijf Maison Médicale de Watermael-Boitsfort bevindt zich op het adres: Avenue Pré des Agneaux 4; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 316,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Maison Médicale de Watermael-Boitsfort zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maison Médicale de Watermael-Boitsfort is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maison Médicale de Watermael-Boitsfort is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maison Médicale de Watermael-Boitsfort, openstaande posities, locatie van Maison Médicale de Watermael-Boitsfort op de kaart.

Maison Médicale de Watermael-Boitsfort is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maison Médicale de Watermael-Boitsfort, company assigned to the tax number BE05290985107. The company Maison Médicale de Watermael-Boitsfort is located at the address: Avenue Pré des Agneaux 4; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 316,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Maison Médicale de Watermael-Boitsfort were not found.
The main activity of Maison Médicale de Watermael-Boitsfort is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Maison Médicale de Watermael-Boitsfort is not available. You also can look at reviews of Maison Médicale de Watermael-Boitsfort, open positions, location of Maison Médicale de Watermael-Boitsfort on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maison Médicale de Watermael-Boitsfort, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maison Médicale de Watermael-Boitsfort, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maison Médicale de Watermael-Boitsfort, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maison Médicale de Watermael-Boitsfort, employees, financial statistics.