Libbrecht P

Contactgegevens Libbrecht P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Libbrecht P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Libbrecht P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Loveldstraat 10; 9070; Destelbergen (Heusden), België

Telefoon (phone): 09 231 97 15 (+32-09 231 97 15) 09 231 97 15 (+32-09 231 97 15)

Fax (fax): +32 (82) 926-66-69 +32 (82) 926-66-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Libbrecht P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Libbrecht P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Libbrecht P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Libbrecht P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Libbrecht P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Libbrecht P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Libbrecht P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Libbrecht P
Products information Libbrecht P

BTW identificatienummer (tax): BE06703277587
Ondernemingsnummer: 5918579101
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Libbrecht P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Libbrecht P
(Get full report from official database of BE for Libbrecht P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Libbrecht P
Addition kinds of activities for Libbrecht P

7334. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
601100. Federale reserve banken | Federal reserve banks
22210301. Kantonpannenkoeken | Canton crepes
34239901. Azen en luiken | Axes and hatchets
35310605. Bulldozers, trekker gemonteerd: materiaal beweegt | Dozers, tractor mounted: material moving
35539906. Draaien, houten draaien: inclusief accessoires | Lathes, wood turning: including accessories
38610110. Fotopapier en doek, alle soorten, nec | Photographic paper and cloth, all types, nec

Werken bij Libbrecht P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Libbrecht P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Libbrecht P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Libbrecht P. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Techniekers Voedingsbedrijf Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van productiemachines, alle nutsvoorzieningen en de gebouwen Technisch onderhoud van de installaties Verhelpen van storingen Herstellen van defecten

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • student- verkoper Gent (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • Java Backend Developers (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

  • Voltijds keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Bistro Ter Bogaerde a/d molen

    Type: Vaste Job

    Voltijds keukenhulp gezocht voor bistro. Voorbereiden en onze chef bijstaan tijdens de dienst

  • Thuisverpleegkundige (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDE MARTINE & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij hebben een boeiende job voor jou! Bij ons team kan je als verpleegkundige een boeiende werkervaring opdoen. Nauw contact met je patiënten, goede begeleiding door ervaren collega’s, rustige verplaatsingen op landelijke wegen, een leuke sfeer … Misschien wordt dit wel jouw eerste stap naar een carrière in de thuisverpleging! We bieden jou: · Een aantrekkelijk, uiterst competitief loon. · Een boeiende job in een dynamisch en professioneel team. De eerste 2 dagen gaat een verpleegkundige met jou mee op dienst. Zij blijft jouw eerste aanspreekpunt.

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

Zoek naar antwoorden van Libbrecht P in sociale netwerken
Look for responds of Libbrecht P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Libbrecht P. Laat een reactie achter voor Libbrecht P. Libbrecht P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Libbrecht P. Leave a respond for Libbrecht P. Libbrecht P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Libbrecht P op de google maps. Adres en contacten Libbrecht P
Location of Libbrecht P on the google maps. Address and contacts of Libbrecht P

Andere gerelateerde bedrijven als come Libbrecht P Libbrecht P: MARIE-MADELEINE SUTEK | FA. LASERPRINT | Gillard | Van Gysel H | Nerinckx Claude

Other related companies as Libbrecht P: MARIE-MADELEINE SUTEK | FA. LASERPRINT | Gillard | Van Gysel H | Nerinckx Claude

Libbrecht P is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Libbrecht P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06703277587. Het bedrijf Libbrecht P bevindt zich op het adres: Loveldstraat 10; 9070; Destelbergen (Heusden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Libbrecht P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Libbrecht P is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Libbrecht P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Libbrecht P, openstaande posities, locatie van Libbrecht P op de kaart.

Libbrecht P is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Libbrecht P, company assigned to the tax number BE06703277587. The company Libbrecht P is located at the address: Loveldstraat 10; 9070; Destelbergen (Heusden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Libbrecht P were not found.
The main activity of Libbrecht P is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Libbrecht P is not available. You also can look at reviews of Libbrecht P, open positions, location of Libbrecht P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Libbrecht P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Libbrecht P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Libbrecht P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Libbrecht P, employees, financial statistics.