Lermytte Dirk

Contactgegevens Lermytte Dirk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lermytte Dirk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lermytte Dirk

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Twee Gezusterslaan 104; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 324 81 81 (+32-03 324 81 81) 03 324 81 81 (+32-03 324 81 81)

Fax (fax): +32 (84) 398-87-17 +32 (84) 398-87-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lermytte Dirk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lermytte Dirk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lermytte Dirk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lermytte Dirk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lermytte Dirk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lermytte Dirk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lermytte Dirk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lermytte Dirk
Products information Lermytte Dirk

BTW identificatienummer (tax): BE05376403808
Ondernemingsnummer: 3177764892
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 101,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Lermytte Dirk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lermytte Dirk
(Get full report from official database of BE for Lermytte Dirk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lermytte Dirk
Addition kinds of activities for Lermytte Dirk

142901. Igneus rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Igneus rock, crushed and broken-quarrying
09719901. Dierjacht en vangst, commercieel | Animal hunting and trapping, commercial
15420000. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
17969902. Machine verplaatsen en riggen | Machine moving and rigging
17990505. Landreiniging en onderhoud | Shore cleaning and maintenance
20910212. Garnalen, geconserveerd en uitgehard | Shrimp, preserved and cured
30890108. Emmers, kunststoffen | Pails, plastics
32910502. Brick schuurmiddelen | Brick abrasives
36130207. Panelen en distributieplaten, elektrisch | Panelboards and distribution boards, electric
39650202. Naalden, hand of machine | Needles, hand or machine

Werken bij Lermytte Dirk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lermytte Dirk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lermytte Dirk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lermytte Dirk. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • Jobstudent (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Heftruckbestuurder (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

Zoek naar antwoorden van Lermytte Dirk in sociale netwerken
Look for responds of Lermytte Dirk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lermytte Dirk. Laat een reactie achter voor Lermytte Dirk. Lermytte Dirk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lermytte Dirk. Leave a respond for Lermytte Dirk. Lermytte Dirk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lermytte Dirk op de google maps. Adres en contacten Lermytte Dirk
Location of Lermytte Dirk on the google maps. Address and contacts of Lermytte Dirk

Andere gerelateerde bedrijven als come Lermytte Dirk Lermytte Dirk: Deborah BVBA | CAR TREND | ALBERTE HOSPIED | KARIN ADAMS | EDUARD VERBERCK

Other related companies as Lermytte Dirk: Deborah BVBA | CAR TREND | ALBERTE HOSPIED | KARIN ADAMS | EDUARD VERBERCK

Lermytte Dirk is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lermytte Dirk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05376403808. Het bedrijf Lermytte Dirk bevindt zich op het adres: Twee Gezusterslaan 104; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 101,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Lermytte Dirk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lermytte Dirk is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lermytte Dirk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lermytte Dirk, openstaande posities, locatie van Lermytte Dirk op de kaart.

Lermytte Dirk is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lermytte Dirk, company assigned to the tax number BE05376403808. The company Lermytte Dirk is located at the address: Twee Gezusterslaan 104; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 101,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Lermytte Dirk were not found.
The main activity of Lermytte Dirk is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Lermytte Dirk is not available. You also can look at reviews of Lermytte Dirk, open positions, location of Lermytte Dirk on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lermytte Dirk, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lermytte Dirk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lermytte Dirk, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lermytte Dirk, employees, financial statistics.