FEU FOLLET (AU)

Contactgegevens FEU FOLLET (AU): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FEU FOLLET (AU): address, phone, fax, email, website, opening hours

FEU FOLLET (AU)

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Rue Rogier 66; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 64 33; 0475 65 43 51 (+32-081 22 64 33; 0475 65 43 51) 081 22 64 33; 0475 65 43 51 (+32-081 22 64 33; 0475 65 43 51)

Fax (fax): +32 (3) 226-58-60 +32 (3) 226-58-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FEU FOLLET (AU): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FEU FOLLET (AU)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FEU FOLLET (AU)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FEU FOLLET (AU), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FEU FOLLET (AU). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FEU FOLLET (AU), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FEU FOLLET (AU). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FEU FOLLET (AU)
Products information FEU FOLLET (AU)

BTW identificatienummer (tax): BE08818145751
Ondernemingsnummer: 9989013671
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Party goods; Costumes - Theatrical; Fireworks

Product categorie (product category): Balloons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FEU FOLLET (AU)
(Get full report from official database of BE for FEU FOLLET (AU))

Aanvulling soorten activiteiten voor FEU FOLLET (AU)
Addition kinds of activities for FEU FOLLET (AU)

3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
966100. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
28440401. Lotjes, scheren | Lotions, shaving
28510211. Vernissen, Nec | Varnishes, nec
31490100. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
50230103. aardewerk | Crockery
50930100. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials
57190401. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
81110207. Echtscheiding en familierecht | Divorce and family law

Werken bij FEU FOLLET (AU): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FEU FOLLET (AU): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FEU FOLLET (AU). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FEU FOLLET (AU). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koel- en vriestransport op korte afstand, met als voornaamste bestemmingen: België, Nederland en Noord-Frankrijk Voornamelijk dagwerk Zaterdagwerk in beurtrolsysteem Zelf laden en lossen van de goederen Zelfstandig kunnen werken Op bepaalde locaties, zoals vroegmarkten en veiligen, moeten de handen uit mouwen gestoken worden (vb. het stapelen van palletten, het helpen van collega's bij het lossen, ...) Correct invullen van de transportdocumenten, zoals vrachtbrieven en palletbons

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • Poetshulp Ramsel V/M (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • POETSHULP GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Werkvoorbereider (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Multidisciplinaire voorbereiding van curatieve en preventieve onderhoudswerken (voornamelijk mechanisch) - Inplannen van deze onderhoudswerken - Voorbereiden van vergunningen en LOTO - Opvolgen van werken - Voorbereiding van shut-downs - Opstellen van lijsten met kritische wisselstukken

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

Zoek naar antwoorden van FEU FOLLET (AU) in sociale netwerken
Look for responds of FEU FOLLET (AU) in social networks

Lees alle opmerkingen voor FEU FOLLET (AU). Laat een reactie achter voor FEU FOLLET (AU). FEU FOLLET (AU) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FEU FOLLET (AU). Leave a respond for FEU FOLLET (AU). FEU FOLLET (AU) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FEU FOLLET (AU) op de google maps. Adres en contacten FEU FOLLET (AU)
Location of FEU FOLLET (AU) on the google maps. Address and contacts of FEU FOLLET (AU)

Andere gerelateerde bedrijven als come FEU FOLLET (AU) FEU FOLLET (AU): CLUB SPORTIF FUMALOIS | ANJA DENIER | W.S.C. NOORDERWIJK | BAKKERIJ DANNY | Boullonnais A

Other related companies as FEU FOLLET (AU): CLUB SPORTIF FUMALOIS | ANJA DENIER | W.S.C. NOORDERWIJK | BAKKERIJ DANNY | Boullonnais A

FEU FOLLET (AU) is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is FEU FOLLET (AU), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08818145751. Het bedrijf FEU FOLLET (AU) bevindt zich op het adres: Rue Rogier 66; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Balloons. Lijst met producten zijn Party goods; Costumes - Theatrical; Fireworks.
De hoofdactiviteit van FEU FOLLET (AU) is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FEU FOLLET (AU) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FEU FOLLET (AU), openstaande posities, locatie van FEU FOLLET (AU) op de kaart.

FEU FOLLET (AU) is a company, that was registered 2001 in Namur region, Belgium. Full name of company is FEU FOLLET (AU), company assigned to the tax number BE08818145751. The company FEU FOLLET (AU) is located at the address: Rue Rogier 66; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Balloons. List of products are Party goods; Costumes - Theatrical; Fireworks.
The main activity of FEU FOLLET (AU) is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FEU FOLLET (AU) is not available. You also can look at reviews of FEU FOLLET (AU), open positions, location of FEU FOLLET (AU) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FEU FOLLET (AU), Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FEU FOLLET (AU), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FEU FOLLET (AU), Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FEU FOLLET (AU), employees, financial statistics.