Cotillon (Le)

Contactgegevens Cotillon (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cotillon (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Cotillon (Le)

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Grand'Rue 2; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 41 75 74 (+32-071 41 75 74) 071 41 75 74 (+32-071 41 75 74)

Fax (fax): +32 (61) 100-78-42 +32 (61) 100-78-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cotillon (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cotillon (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cotillon (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cotillon (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cotillon (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cotillon (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cotillon (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cotillon (Le)
Products information Cotillon (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE02873168945
Ondernemingsnummer: 4741668701
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Clogs - Mfg. & Whol.; Party goods; Costumes - Theatrical

Product categorie (product category): Balloons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cotillon (Le)
(Get full report from official database of BE for Cotillon (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Cotillon (Le)
Addition kinds of activities for Cotillon (Le)

14469909. Silica mijnbouw | Silica mining
26310305. Verpakkingsbord | Packaging board
28699922. Chemische stoffen met hoge zuiverheid, organisch | High purity grade chemicals, organic
30520106. Verwarmingsslang, rubber | Heater hose, rubber
79970102. Hockey club, behalve professioneel en semi-professioneel | Hockey club, except professional and semi-professional
97219904. Buitenlandse missies | Foreign missions

Werken bij Cotillon (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cotillon (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cotillon (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cotillon (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Schrijnwerker Plaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen van gevelbekleding

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Customer Service Representative (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

  • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

  • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Student Automechanica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Dag Student! Voor een garage in Brugge zoeken we een student automechanica. Volg je de richting automechanica of een gelijkaardige studie? Heb je ervaring met automechanica? En ben je beschikbaar in augustus? Lees dan snel verder!

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Afdelingsverantwoordelijke (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een 2 inpakverantwoordelijken (2-ploegensysteem). Ja takenpakket bestaat uit: -Aansturen van inpaksters -Zorgen dat de inpakorders van a tot z worden uitgevoerd (klaarzetten van alle benodigdheden, uittellen hoeveel uren er nodig zijn, de kwaliteit waarborgen, enz) -Kleine machines instellen -Stalen inpakken, stocktelling -Kwaliteitsvergaderingen bijwonen

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Cotillon (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Cotillon (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cotillon (Le). Laat een reactie achter voor Cotillon (Le). Cotillon (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cotillon (Le). Leave a respond for Cotillon (Le). Cotillon (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cotillon (Le) op de google maps. Adres en contacten Cotillon (Le)
Location of Cotillon (Le) on the google maps. Address and contacts of Cotillon (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Cotillon (Le) Cotillon (Le): C.P.A.S. | ERIK MOERENHOUT | GARAGE VAN DONINCK | CENTRATEC | FA. DEKENS-SAMPERMANS

Other related companies as Cotillon (Le): C.P.A.S. | ERIK MOERENHOUT | GARAGE VAN DONINCK | CENTRATEC | FA. DEKENS-SAMPERMANS

Cotillon (Le) is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is Cotillon (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02873168945. Het bedrijf Cotillon (Le) bevindt zich op het adres: Grand'Rue 2; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Balloons. Lijst met producten zijn Clogs - Mfg. & Whol.; Party goods; Costumes - Theatrical.
De hoofdactiviteit van Cotillon (Le) is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cotillon (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cotillon (Le), openstaande posities, locatie van Cotillon (Le) op de kaart.

Cotillon (Le) is a company, that was registered 2003 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is Cotillon (Le), company assigned to the tax number BE02873168945. The company Cotillon (Le) is located at the address: Grand'Rue 2; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Balloons. List of products are Clogs - Mfg. & Whol.; Party goods; Costumes - Theatrical.
The main activity of Cotillon (Le) is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cotillon (Le) is not available. You also can look at reviews of Cotillon (Le), open positions, location of Cotillon (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cotillon (Le), Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cotillon (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cotillon (Le), Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cotillon (Le), employees, financial statistics.