Ballonvaarten Vermeire Jacky

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Ballonvaarten Vermeire Jacky
Private companiesTransportation by Air • Ballonvaarten Vermeire Jacky

Contactgegevens Ballonvaarten Vermeire Jacky: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ballonvaarten Vermeire Jacky: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ballonvaarten Vermeire Jacky

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwpoortsesteenweg 324; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 80 22 66; 0475 34 07 24 (+32-059 80 22 66; 0475 34 07 24) 059 80 22 66; 0475 34 07 24 (+32-059 80 22 66; 0475 34 07 24)

Fax (fax): 059 80 22 66 (+32-059 80 22 66) 059 80 22 66 (+32-059 80 22 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ballonvaarten Vermeire Jacky: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ballonvaarten Vermeire Jacky"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ballonvaarten Vermeire Jacky"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ballonvaarten Vermeire Jacky, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ballonvaarten Vermeire Jacky. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ballonvaarten Vermeire Jacky, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ballonvaarten Vermeire Jacky. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ballonvaarten Vermeire Jacky
Products information Ballonvaarten Vermeire Jacky

BTW identificatienummer (tax): BE03866607666
Ondernemingsnummer: 2352416992
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 176,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Advertising - Aerial

Product categorie (product category): Balloons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ballonvaarten Vermeire Jacky
(Get full report from official database of BE for Ballonvaarten Vermeire Jacky)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ballonvaarten Vermeire Jacky
Addition kinds of activities for Ballonvaarten Vermeire Jacky

3443. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
596201. Voeding automaten | Food vending machines
15310000. Operatieve bouwers | Operative builders
24399902. Houthakkers, structurele: gelamineerde timmerhout | Timbers, structural: laminated lumber
27520603. Overdrachten, decalcomania of droog: gelithografeerd | Transfers, decalcomania or dry: lithographed
38450116. Phonocardiographs | Phonocardiographs
44910000. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
52110506. Zand en grind | Sand and gravel

Werken bij Ballonvaarten Vermeire Jacky: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ballonvaarten Vermeire Jacky: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ballonvaarten Vermeire Jacky. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ballonvaarten Vermeire Jacky. Looking for open vacancies in other companies

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Onderhoudstechnieker : voer je het onderhoud uit aan machines en installaties los je elekrische, mechanische en PLC- storingen op   leid je de operatoren op qua TPM werk je actief mee aan investeringsprojecten documenteer en rapporteer je de uitgevoerde werken Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Tessenderlo met een 30-tal vaste werknemers

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

Zoek naar antwoorden van Ballonvaarten Vermeire Jacky in sociale netwerken
Look for responds of Ballonvaarten Vermeire Jacky in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ballonvaarten Vermeire Jacky. Laat een reactie achter voor Ballonvaarten Vermeire Jacky. Ballonvaarten Vermeire Jacky bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ballonvaarten Vermeire Jacky. Leave a respond for Ballonvaarten Vermeire Jacky. Ballonvaarten Vermeire Jacky on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ballonvaarten Vermeire Jacky op de google maps. Adres en contacten Ballonvaarten Vermeire Jacky
Location of Ballonvaarten Vermeire Jacky on the google maps. Address and contacts of Ballonvaarten Vermeire Jacky

Andere gerelateerde bedrijven als come Ballonvaarten Vermeire Jacky Ballonvaarten Vermeire Jacky: SEGARD | ADMINISTRATION COMMUNALE | ERNEST JURION | MRT INDUSTRIE | BAKKERIJ 'T MANDEKE

Other related companies as Ballonvaarten Vermeire Jacky: SEGARD | ADMINISTRATION COMMUNALE | ERNEST JURION | MRT INDUSTRIE | BAKKERIJ 'T MANDEKE

Ballonvaarten Vermeire Jacky is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ballonvaarten Vermeire Jacky, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03866607666. Het bedrijf Ballonvaarten Vermeire Jacky bevindt zich op het adres: Nieuwpoortsesteenweg 324; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 176,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Balloons. Lijst met producten zijn Advertising - Aerial.
De hoofdactiviteit van Ballonvaarten Vermeire Jacky is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ballonvaarten Vermeire Jacky is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ballonvaarten Vermeire Jacky, openstaande posities, locatie van Ballonvaarten Vermeire Jacky op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ballonvaarten Vermeire Jacky is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ballonvaarten Vermeire Jacky, company assigned to the tax number BE03866607666. The company Ballonvaarten Vermeire Jacky is located at the address: Nieuwpoortsesteenweg 324; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 176,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Balloons. List of products are Advertising - Aerial.
The main activity of Ballonvaarten Vermeire Jacky is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ballonvaarten Vermeire Jacky is not available. You also can look at reviews of Ballonvaarten Vermeire Jacky, open positions, location of Ballonvaarten Vermeire Jacky on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ballonvaarten Vermeire Jacky, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ballonvaarten Vermeire Jacky, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ballonvaarten Vermeire Jacky, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ballonvaarten Vermeire Jacky, employees, financial statistics.