Jotterand Anne-Danielle

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Jotterand Anne-Danielle
Private companiesPersonal Services • Jotterand Anne-Danielle

Contactgegevens Jotterand Anne-Danielle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jotterand Anne-Danielle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jotterand Anne-Danielle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Hector Blondiau 17C; 7070; Le Roeulx (Mignault), België

Telefoon (phone): 067 41 04 84 (+32-067 41 04 84) 067 41 04 84 (+32-067 41 04 84)

Fax (fax): 067 41 04 84 (+32-067 41 04 84) 067 41 04 84 (+32-067 41 04 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jotterand Anne-Danielle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jotterand Anne-Danielle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jotterand Anne-Danielle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jotterand Anne-Danielle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jotterand Anne-Danielle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jotterand Anne-Danielle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jotterand Anne-Danielle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jotterand Anne-Danielle
Products information Jotterand Anne-Danielle

BTW identificatienummer (tax): BE03707031250
Ondernemingsnummer: 7118011474
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 367,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Jotterand Anne-Danielle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jotterand Anne-Danielle
(Get full report from official database of BE for Jotterand Anne-Danielle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jotterand Anne-Danielle
Addition kinds of activities for Jotterand Anne-Danielle

9211. rechtbanken | Courts
23390310. Sportkleding, dames | Sportswear, women's
28210100. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
34129902. Drums, verzending: metaal | Drums, shipping: metal
35240104. Rototillers (tuinmachines) | Rototillers (garden machinery)
38220301. Ingebouwde thermostaten, gevuld systeem en bimetaal typen | Built-in thermostats, filled system and bimetal types
42210101. Bonen lift | Bean elevator

Werken bij Jotterand Anne-Danielle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jotterand Anne-Danielle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jotterand Anne-Danielle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jotterand Anne-Danielle. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student productiemedewerker (m/v) gezocht te Heusden-Zolder Voor een bedrijf gelegen in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een student voor de Kerstvakantie 26/12/18 - 04/1/19. Als productiemedewerker heb je een gevarieerd takenpakket: Je pakt verschillende staven droogijs in Je vult flessen met Co2 Je stapelt deze dozen of flessen op een pallet Je werkt in een 2-ploegenstelsel.

  • Restaurantmedewerker (m/v) - flexi/student (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een "lekkere" studenten- of flexijob? Maakt de geur van frietjes jou gelukkig? Zin om tijdens jouw pauzes vlug even naar het shoppingcenter te lopen? Perfect, wij zijn op zoek naar extra medewerkers (m/v) voor een fastfoodrestaurant te Wetteren. Wat doe je precies? - Klanten begroeten - Frietjes bakken - Dranken klaarzetten - Bestelling aan tafel brengen - Afrekenen - Poetsen

  • Jobstudent Horeca (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Voor het serveren van dranken en gerechten.

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

  • Afwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

    Type: Flexijob

    u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

  • KELNER FLEXI- OF STUDENTENJOB (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: JOCHRI

    Type: Flexijob

    In onze brasserie "Het Begijntje" sta je in voor de bediening van onze klanten. Je neemt de bestelling op en maakt ze klaar aan de toog Je rekent af en zorgt dat alles netjes is

Zoek naar antwoorden van Jotterand Anne-Danielle in sociale netwerken
Look for responds of Jotterand Anne-Danielle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jotterand Anne-Danielle. Laat een reactie achter voor Jotterand Anne-Danielle. Jotterand Anne-Danielle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jotterand Anne-Danielle. Leave a respond for Jotterand Anne-Danielle. Jotterand Anne-Danielle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jotterand Anne-Danielle op de google maps. Adres en contacten Jotterand Anne-Danielle
Location of Jotterand Anne-Danielle on the google maps. Address and contacts of Jotterand Anne-Danielle

Andere gerelateerde bedrijven als come Jotterand Anne-Danielle Jotterand Anne-Danielle: TONY VERBERCK | Bruyninckx F | HAIR FASHION | Barabas N | DC BOYS/GIRLS

Other related companies as Jotterand Anne-Danielle: TONY VERBERCK | Bruyninckx F | HAIR FASHION | Barabas N | DC BOYS/GIRLS

Jotterand Anne-Danielle is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jotterand Anne-Danielle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03707031250. Het bedrijf Jotterand Anne-Danielle bevindt zich op het adres: Rue Hector Blondiau 17C; 7070; Le Roeulx (Mignault). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 367,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Jotterand Anne-Danielle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jotterand Anne-Danielle is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jotterand Anne-Danielle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jotterand Anne-Danielle, openstaande posities, locatie van Jotterand Anne-Danielle op de kaart.

Jotterand Anne-Danielle is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jotterand Anne-Danielle, company assigned to the tax number BE03707031250. The company Jotterand Anne-Danielle is located at the address: Rue Hector Blondiau 17C; 7070; Le Roeulx (Mignault). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 367,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Jotterand Anne-Danielle were not found.
The main activity of Jotterand Anne-Danielle is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jotterand Anne-Danielle is not available. You also can look at reviews of Jotterand Anne-Danielle, open positions, location of Jotterand Anne-Danielle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jotterand Anne-Danielle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jotterand Anne-Danielle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jotterand Anne-Danielle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jotterand Anne-Danielle, employees, financial statistics.