Jans J

Contactgegevens Jans J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jans J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jans J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenlaan 64; 3080; Tervuren, België

Telefoon (phone): 02 767 83 00 (+32-02 767 83 00) 02 767 83 00 (+32-02 767 83 00)

Fax (fax): +32 (9) 426-10-67 +32 (9) 426-10-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jans J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jans J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jans J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jans J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jans J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jans J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jans J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jans J
Products information Jans J

BTW identificatienummer (tax): BE07126251220
Ondernemingsnummer: 6732666015
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 527,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Jans J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jans J
(Get full report from official database of BE for Jans J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jans J
Addition kinds of activities for Jans J

238602. Lederen en schapenbeklede kledingstukken | Leather and sheep-lined garments
559901. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers
20150205. Eenden, verwerkt: bevroren | Ducks, processed: frozen
28699900. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control
75199900. Utility aanhangwagen verhuur, nec | Utility trailer rental, nec

Werken bij Jans J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jans J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jans J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jans J. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • HUISHOUDHULP MARIAKERKE (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Mariakerke. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van Jans J in sociale netwerken
Look for responds of Jans J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jans J. Laat een reactie achter voor Jans J. Jans J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jans J. Leave a respond for Jans J. Jans J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jans J op de google maps. Adres en contacten Jans J
Location of Jans J on the google maps. Address and contacts of Jans J

Andere gerelateerde bedrijven als come Jans J Jans J: GEERT HOFMAN | LUTGARDE MOORS | H?TEL PARACHUTE | DELBAEN ETIENNE | NETTOYAGE DةTACHEMOI

Other related companies as Jans J: GEERT HOFMAN | LUTGARDE MOORS | H?TEL PARACHUTE | DELBAEN ETIENNE | NETTOYAGE DةTACHEMOI

Jans J is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jans J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07126251220. Het bedrijf Jans J bevindt zich op het adres: Groenlaan 64; 3080; Tervuren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 527,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Jans J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jans J is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jans J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jans J, openstaande posities, locatie van Jans J op de kaart.

Jans J is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jans J, company assigned to the tax number BE07126251220. The company Jans J is located at the address: Groenlaan 64; 3080; Tervuren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 527,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Jans J were not found.
The main activity of Jans J is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jans J is not available. You also can look at reviews of Jans J, open positions, location of Jans J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jans J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jans J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jans J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jans J, employees, financial statistics.