Hacquaert Raf

Contactgegevens Hacquaert Raf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hacquaert Raf: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hacquaert Raf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zamanstraat 35; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 777 15 02 (+32-03 777 15 02) 03 777 15 02 (+32-03 777 15 02)

Fax (fax): +32 (64) 914-65-78 +32 (64) 914-65-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hacquaert Raf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hacquaert Raf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hacquaert Raf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hacquaert Raf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hacquaert Raf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hacquaert Raf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hacquaert Raf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hacquaert Raf
Products information Hacquaert Raf

BTW identificatienummer (tax): BE01783050537
Ondernemingsnummer: 4116271972
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Hacquaert Raf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hacquaert Raf
(Get full report from official database of BE for Hacquaert Raf)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hacquaert Raf
Addition kinds of activities for Hacquaert Raf

8244. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
342902. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
08519906. Houtwaarderingsdiensten | Timber valuation services
20510104. Brood, bruin; | Bread, brown; boston and other (canned)
22530303. Huishoudelijk, gebreid | Housecoats, knit
34690102. Keukeninrichtingen en uitrusting: metaal, met uitzondering van gegoten aluminium | Kitchen fixtures and equipment: metal, except cast aluminum
50859916. Lassen | Welding supplies
89990802. Radio commentator | Radio commentator
93110101. Douane-bureau | Customs bureau

Werken bij Hacquaert Raf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hacquaert Raf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hacquaert Raf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hacquaert Raf. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Medewerker interne postverdeling (opvang verlofperiodes) | Carglass® (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Carglass

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® zoeken wij een medewerker die sporadisch zal instaan voor het opvangen van verlofperiodes van de medewerker interne postverdeling. Het takenpakket bestaat uit: Beheren van de mailbox met vragen/bestellingen over werkkledij en andere... Het transporteren en verdelen van de interne post van het hoofdgebouw in Hasselt naar het magazijn in Bilzen. Het klaarmaken van de postpakketten voor de filialen. Het klaarmaken van pakketten werkkledij voor de filialen. Indien jij technisch bent aangelegd zal je op termijn ook opgeleid worden voor het herstellen van materialen van de filialen. Noodlijn beheren van filialen in omtrek. D.w.z. dat de filialen dagelijks vóór 11u een bestelling kunnen plaatsen voor een bepaalde ruit.

  • Ploegbaas Wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diest zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegleider die weet van aanpakken. Als ploegbaas zal je verschillende taken onder je vleugels krijgen waaronder: Het aansturen van een team (2 à 3 personen) Het meewerken met de ploeg waar nodig

  • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

  • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van Hacquaert Raf in sociale netwerken
Look for responds of Hacquaert Raf in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hacquaert Raf. Laat een reactie achter voor Hacquaert Raf. Hacquaert Raf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hacquaert Raf. Leave a respond for Hacquaert Raf. Hacquaert Raf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hacquaert Raf op de google maps. Adres en contacten Hacquaert Raf
Location of Hacquaert Raf on the google maps. Address and contacts of Hacquaert Raf

Andere gerelateerde bedrijven als come Hacquaert Raf Hacquaert Raf: BOUCHERIE DUBREUCQ | ALBERT MILER | Résidence les Mirwettes | Frank Wellens-Lynsey Leysen | Nieuw-Zeeland (Consulaat)

Other related companies as Hacquaert Raf: BOUCHERIE DUBREUCQ | ALBERT MILER | Résidence les Mirwettes | Frank Wellens-Lynsey Leysen | Nieuw-Zeeland (Consulaat)

Hacquaert Raf is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hacquaert Raf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01783050537. Het bedrijf Hacquaert Raf bevindt zich op het adres: Zamanstraat 35; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Hacquaert Raf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hacquaert Raf is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hacquaert Raf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hacquaert Raf, openstaande posities, locatie van Hacquaert Raf op de kaart.

Hacquaert Raf is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hacquaert Raf, company assigned to the tax number BE01783050537. The company Hacquaert Raf is located at the address: Zamanstraat 35; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Hacquaert Raf were not found.
The main activity of Hacquaert Raf is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hacquaert Raf is not available. You also can look at reviews of Hacquaert Raf, open positions, location of Hacquaert Raf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hacquaert Raf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hacquaert Raf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hacquaert Raf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hacquaert Raf, employees, financial statistics.