GUILLAUME-NEUVILLE

Contactgegevens GUILLAUME-NEUVILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUILLAUME-NEUVILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUILLAUME-NEUVILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MEAN 269; 4460; GRACE-BERLEUR, België

Telefoon (phone): +32 (50) 382-36-74 +32 (50) 382-36-74

Fax (fax): +32 (15) 894-87-64 +32 (15) 894-87-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUILLAUME-NEUVILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUILLAUME-NEUVILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUILLAUME-NEUVILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUILLAUME-NEUVILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUILLAUME-NEUVILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUILLAUME-NEUVILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUILLAUME-NEUVILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUILLAUME-NEUVILLE
Products information GUILLAUME-NEUVILLE

BTW identificatienummer (tax): BE08622863769
Ondernemingsnummer: 5101470947
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 733,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in GUILLAUME-NEUVILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUILLAUME-NEUVILLE
(Get full report from official database of BE for GUILLAUME-NEUVILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUILLAUME-NEUVILLE
Addition kinds of activities for GUILLAUME-NEUVILLE

5992. Bloemisten | Florists
20859901. Applejack (alcoholische drank) | Applejack (alcoholic beverage)
33650100. Gereedschap, gegoten aluminium | Utensils, cast aluminum
52119902. Kasten, keuken | Cabinets, kitchen
72419900. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
79299905. Entertainment groep | Entertainment group
96410401. Regulering van de landbouwmarketing, federale overheid | Regulation of agricultural marketing, federal government

Werken bij GUILLAUME-NEUVILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUILLAUME-NEUVILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUILLAUME-NEUVILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUILLAUME-NEUVILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider: NACHTPLOEG M/V Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE KIM'S CHOCOLATES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dé chocoladefabrikant van de streek, Kim's Chocolates, die pralines en chocoladerepen voor eigen fabrikaat produceert, zoeken we productie arbeiders. Je verpakt manueel pralines en chocoladerepen, je stapelt dozen en paletten en je reinigt gietvormen. Je bent bereid om op afroepbasis te werken in een zoete productieomgeving. Je werkt nauw samen met andere collega's

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: DCO DE BEGIJN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

  • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

    Regio: SINT-JORIS-WEERT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Inpakoperator/ heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een inpakoperator / heftruckchauffeur. Na een grondige interme opleiding zal je instaan voor de coördinatie van de inpakwerkzaamheden aan meerdere geautomatiseerde inpaklijnen. Je staat in voor het correct verpakken van voedingsproducten. Je kan ingrijpen bij kleine technische storingen. Daarnaast zal je ook ingeschakeld worden als heftruckchauffeur.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van GUILLAUME-NEUVILLE in sociale netwerken
Look for responds of GUILLAUME-NEUVILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUILLAUME-NEUVILLE. Laat een reactie achter voor GUILLAUME-NEUVILLE. GUILLAUME-NEUVILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUILLAUME-NEUVILLE. Leave a respond for GUILLAUME-NEUVILLE. GUILLAUME-NEUVILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUILLAUME-NEUVILLE op de google maps. Adres en contacten GUILLAUME-NEUVILLE
Location of GUILLAUME-NEUVILLE on the google maps. Address and contacts of GUILLAUME-NEUVILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come GUILLAUME-NEUVILLE GUILLAUME-NEUVILLE: SOLEIL BLEU-POINT FORME | COIFFURE CHRISTIAN | Gramma Lettering & Printing | A.M. VAN DEN BROECK | SCOOTERSHOP BEN

Other related companies as GUILLAUME-NEUVILLE: SOLEIL BLEU-POINT FORME | COIFFURE CHRISTIAN | Gramma Lettering & Printing | A.M. VAN DEN BROECK | SCOOTERSHOP BEN

GUILLAUME-NEUVILLE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUILLAUME-NEUVILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08622863769. Het bedrijf GUILLAUME-NEUVILLE bevindt zich op het adres: RUE MEAN 269; 4460; GRACE-BERLEUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 733,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in GUILLAUME-NEUVILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUILLAUME-NEUVILLE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUILLAUME-NEUVILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUILLAUME-NEUVILLE, openstaande posities, locatie van GUILLAUME-NEUVILLE op de kaart.

GUILLAUME-NEUVILLE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUILLAUME-NEUVILLE, company assigned to the tax number BE08622863769. The company GUILLAUME-NEUVILLE is located at the address: RUE MEAN 269; 4460; GRACE-BERLEUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 733,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in GUILLAUME-NEUVILLE were not found.
The main activity of GUILLAUME-NEUVILLE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GUILLAUME-NEUVILLE is not available. You also can look at reviews of GUILLAUME-NEUVILLE, open positions, location of GUILLAUME-NEUVILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUILLAUME-NEUVILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUILLAUME-NEUVILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUILLAUME-NEUVILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUILLAUME-NEUVILLE, employees, financial statistics.