Fierens Chantal

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Fierens Chantal

Contactgegevens Fierens Chantal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fierens Chantal: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fierens Chantal

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Désiré Desmet 37; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 242 02 16 (+32-02 242 02 16) 02 242 02 16 (+32-02 242 02 16)

Fax (fax): +32 (51) 526-92-92 +32 (51) 526-92-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fierens Chantal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fierens Chantal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fierens Chantal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fierens Chantal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fierens Chantal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fierens Chantal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fierens Chantal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fierens Chantal
Products information Fierens Chantal

BTW identificatienummer (tax): BE07490447998
Ondernemingsnummer: 2594665527
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Fierens Chantal zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fierens Chantal
(Get full report from official database of BE for Fierens Chantal)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fierens Chantal
Addition kinds of activities for Fierens Chantal

225301. Warm weer breien bovenkleding, inclusief strandkleding | Warm weather knit outerwear, including beachwear
441200. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
736101. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
17969905. molenbouwer | Millwright
20910330. Zalm, gedroogd | Salmon, dried
37140101. Versnellingsuitrusting, motorvoertuig | Acceleration equipment, motor vehicle
51130200. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
59410202. vuurwapens | Firearms

Werken bij Fierens Chantal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fierens Chantal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fierens Chantal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fierens Chantal. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • 2 Operator Lijn verantwoordelijke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Opstarten en draaiende houden van de lijn Ingrijpen bij eenvoudige pannes Zelfstandig werken Aansturen van 4-tal medewerkers met nadruk op kwaliteit

  • Betoncentralist (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • Hulpkok jobstudent (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Studentenjob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Fierens Chantal in sociale netwerken
Look for responds of Fierens Chantal in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fierens Chantal. Laat een reactie achter voor Fierens Chantal. Fierens Chantal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fierens Chantal. Leave a respond for Fierens Chantal. Fierens Chantal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fierens Chantal op de google maps. Adres en contacten Fierens Chantal
Location of Fierens Chantal on the google maps. Address and contacts of Fierens Chantal

Andere gerelateerde bedrijven als come Fierens Chantal Fierens Chantal: DRAGELINE | ALDI | GILBERT LEON ET EMMANUEL | Philips L | Criem J-M

Other related companies as Fierens Chantal: DRAGELINE | ALDI | GILBERT LEON ET EMMANUEL | Philips L | Criem J-M

Fierens Chantal is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fierens Chantal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07490447998. Het bedrijf Fierens Chantal bevindt zich op het adres: Rue Désiré Desmet 37; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 790,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Fierens Chantal zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fierens Chantal is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fierens Chantal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fierens Chantal, openstaande posities, locatie van Fierens Chantal op de kaart.

Fierens Chantal is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fierens Chantal, company assigned to the tax number BE07490447998. The company Fierens Chantal is located at the address: Rue Désiré Desmet 37; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 790,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Fierens Chantal were not found.
The main activity of Fierens Chantal is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Fierens Chantal is not available. You also can look at reviews of Fierens Chantal, open positions, location of Fierens Chantal on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fierens Chantal, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fierens Chantal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fierens Chantal, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fierens Chantal, employees, financial statistics.