Doupagne M

Contactgegevens Doupagne M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Doupagne M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Doupagne M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Martyrs 31; 6700; Arlon, België

Telefoon (phone): 063 21 96 72 (+32-063 21 96 72) 063 21 96 72 (+32-063 21 96 72)

Fax (fax): 063 21 96 72 (+32-063 21 96 72) 063 21 96 72 (+32-063 21 96 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Doupagne M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Doupagne M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Doupagne M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Doupagne M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Doupagne M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Doupagne M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Doupagne M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Doupagne M
Products information Doupagne M

BTW identificatienummer (tax): BE06453887939
Ondernemingsnummer: 7448974609
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Doupagne M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Doupagne M
(Get full report from official database of BE for Doupagne M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Doupagne M
Addition kinds of activities for Doupagne M

021900. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
34290106. Hangers, muurhardware | Hangers, wall hardware
35790303. Embossing machines voor winkel en kantoor gebruik | Embossing machines for store and office use
39991102. Bootmodellen, behalve speelgoed | Boat models, except toy
51590503. Pinda's (bulk), ongeroerd | Peanuts (bulk), unroasted
80719900. Medische laboratoria, nec | Medical laboratories, nec
92210200. Politiebescherming, regionaal | Police protection, regional

Werken bij Doupagne M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Doupagne M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Doupagne M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Doupagne M. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Verpleegkundige spoedafdeling - 30 tot 38 uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige op de spoedgevallen sta je in voor het correct toepassen van diverse verpleegkundige en medisch-technische handelingen in de dringende medische hulpverlening in nauwe samenwerking met de artsen. Je staat mee in voor de triage van de patiënten die zich op spoed aanmelden.. Je stabiliseert en verzorgt patiënten met een acute of levensbedreigende pathologie. Je maakt deel uit van het reanimatieteam en beantwoordt alle reanimatie oproepen in het ziekenhuis. Je voert (secundaire) transporten uit met de ziekenwagen.

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Kruis 16u/week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Sint-Kruis Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen en ev. strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is op zoek naar een huishoudster die zelfstandig kan werken, het werk ziet en zichzelf kan organiseren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van Doupagne M in sociale netwerken
Look for responds of Doupagne M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Doupagne M. Laat een reactie achter voor Doupagne M. Doupagne M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Doupagne M. Leave a respond for Doupagne M. Doupagne M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Doupagne M op de google maps. Adres en contacten Doupagne M
Location of Doupagne M on the google maps. Address and contacts of Doupagne M

Andere gerelateerde bedrijven als come Doupagne M Doupagne M: FRANS CROLLET EN ZONEN | MARIO PUT | Gentry Coiffure-Mr Zeva | ANNIE SLIWKA | SAINTENOY & FILS

Other related companies as Doupagne M: FRANS CROLLET EN ZONEN | MARIO PUT | Gentry Coiffure-Mr Zeva | ANNIE SLIWKA | SAINTENOY & FILS

Doupagne M is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Doupagne M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06453887939. Het bedrijf Doupagne M bevindt zich op het adres: Rue des Martyrs 31; 6700; Arlon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 411,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Doupagne M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Doupagne M is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Doupagne M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Doupagne M, openstaande posities, locatie van Doupagne M op de kaart.

Doupagne M is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Doupagne M, company assigned to the tax number BE06453887939. The company Doupagne M is located at the address: Rue des Martyrs 31; 6700; Arlon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 411,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Doupagne M were not found.
The main activity of Doupagne M is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Doupagne M is not available. You also can look at reviews of Doupagne M, open positions, location of Doupagne M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Doupagne M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Doupagne M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Doupagne M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Doupagne M, employees, financial statistics.