Doulliez Marc

Contactgegevens Doulliez Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Doulliez Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Doulliez Marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jules Hoyois 24; 7022; Mons (Hyon), België

Telefoon (phone): 065 84 54 61 (+32-065 84 54 61) 065 84 54 61 (+32-065 84 54 61)

Fax (fax): +32 (15) 546-47-95 +32 (15) 546-47-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Doulliez Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Doulliez Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Doulliez Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Doulliez Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Doulliez Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Doulliez Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Doulliez Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Doulliez Marc
Products information Doulliez Marc

BTW identificatienummer (tax): BE02128021240
Ondernemingsnummer: 2395812988
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 312,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Doulliez Marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Doulliez Marc
(Get full report from official database of BE for Doulliez Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Doulliez Marc
Addition kinds of activities for Doulliez Marc

20860300. Gekoelde frisdranken, gebotteld en ingeblikt | Carbonated soft drinks, bottled and canned
20920000. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
24480100. Ladingcontainers, hout en hout met metaal | Cargo containers, wood and wood with metal
31990301. Riem veters, leer | Belt laces, leather
34420201. Jaloezieën, metaal | Jalousies, metal
36459900. Woonverlichtingstoestellen, n.v. | Residential lighting fixtures, nec

Werken bij Doulliez Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Doulliez Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Doulliez Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Doulliez Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • Omgevingsambtenaar (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je maakt deel uit van het team dat instaat voor de behandeling van de omgevingsvergunning. Als deskundige realiseer je een efficiënte, doelgerichte en geïntegreerde vergunningsverlening. Je staat in voor de behandeling van vergunningsaanvragen voor het uitvoeren van stedenbouwkundige handelingen, het verkavelen van gronden en/of de exploitatie van ingedeelde inrichtingen. Samen met het team bewaak je de goede dienstverlening. Door het onderhouden van interne en externe contacten verzeker je de goede informatiedoorstroming. Samen met 4 collega-omgevingsambtenaren sta je in voor het onderzoek en de opvolging van klachten en zo nodig de handhaving ervan.

  • Showroomverkoper slaapcomfort (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort. Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat! Je volgt de voorraad op in het filiaal.

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • ERVAREN ONDERHOUDSMEDEWERKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal transportbedrijf zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de kwalitatieve schoonmaak en het onderhoud van bedrijfsgebouwen. Je zorgt dat deze op iedere moment van de dag proper zijn. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van vergaderruimtes, poetsen van de fitness, planten water geven, vuilzaken leegmaken op de bureaus, koffie maken en afwassen ... Je gaat boodschappen doen indien nodig.

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • schoonmaakhulpen m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: D.O.L

    Type: Dienstenchequebaan

    DOL (dienstenonderneming Lichtervelde) is dringend op zoek naar een nieuwe medewerker. Je gaat bij klanten thuis schoonmaken via dienstencheques.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ABOG

    Type: Vaste Job

    ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

Zoek naar antwoorden van Doulliez Marc in sociale netwerken
Look for responds of Doulliez Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Doulliez Marc. Laat een reactie achter voor Doulliez Marc. Doulliez Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Doulliez Marc. Leave a respond for Doulliez Marc. Doulliez Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Doulliez Marc op de google maps. Adres en contacten Doulliez Marc
Location of Doulliez Marc on the google maps. Address and contacts of Doulliez Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come Doulliez Marc Doulliez Marc: BREVER M. | Fiscamar CV | LAVAERT BVBA | Mercerie (La) | KAMIEL DE BOECK

Other related companies as Doulliez Marc: BREVER M. | Fiscamar CV | LAVAERT BVBA | Mercerie (La) | KAMIEL DE BOECK

Doulliez Marc is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Doulliez Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02128021240. Het bedrijf Doulliez Marc bevindt zich op het adres: Rue Jules Hoyois 24; 7022; Mons (Hyon). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 312,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Doulliez Marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Doulliez Marc is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Doulliez Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Doulliez Marc, openstaande posities, locatie van Doulliez Marc op de kaart.

Doulliez Marc is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Doulliez Marc, company assigned to the tax number BE02128021240. The company Doulliez Marc is located at the address: Rue Jules Hoyois 24; 7022; Mons (Hyon). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 312,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Doulliez Marc were not found.
The main activity of Doulliez Marc is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Doulliez Marc is not available. You also can look at reviews of Doulliez Marc, open positions, location of Doulliez Marc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Doulliez Marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Doulliez Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Doulliez Marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Doulliez Marc, employees, financial statistics.